reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
o to ja sie musze do carfura dzisiaj wybrac :) Tych chusteczek Nivea to ja jakos nie lubie, za cienkie są jak dla mnie. Najlepsze wg mnie są Huggisa- grube i dobrze nasączone :)

Ostatnia edycja:
o to ja sie musze do carfura dzisiaj wybrac :) Tych chusteczek Nivea to ja jakos nie lubie, za cienkie są jak dla mnie. Najlepsze wg mnie są Huggisa- grube i dobrze nasączone :)
też mam teraz chusteczki huggies i zgadzam się z Twoja opinią, tyle że wkurza mnie sposób w jaki się je wyjmuje:-D
kurcze jakoś w innych jak wyciągam jedną, to wychodzi za nią druga, a te są jakby zbite w jedną całość.

ah szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y:, założyłam spór na allegro, może pomoże, ja za pierwszym razem też się dodzwoniłam, obiecał sprawę załatwić i cisza, maili wysłałam 6 na żadne nie ma odpowiedzi, ale chyba ma burdel bo w przeciągu ostatnich 2 tygodni zyskał sporo komentarzy negatywnych i neutralnych. Wszyscy piszą, że nie można się dodzwonić i że na maile nie odpowiada. Najbardziej jestem zła na siebie, że nie wzięłam za pobraniem, tylko kasę wpłacilam:-( Najbardziej cierpi na tym Maja bo ani nie ma maty ani leżaczka:wściekła/y::wściekła/y:, karuzele i grzechotkę już pominę.

Agi po wystawieniu negatywnego komentarza coś się wreszcie ruszyło, dzisiaj do mnie dzwonili by wyjaśniać sprawę i teraz przed chwilą powtórnie dzwonili, ze wysyłają towar:-), w końcu, oby tylko doszedł!!!

Ja chusteczek uzywam tylko jak gdzieś jestem, mam Hippa są fajne bo nie tak mocno nasączone i ładnie pachną. W domu natomiast przzy każdym przewijaniu myję pupcię gazą i ciepła woda.

hej
ja polecam goraca mate edukacyjna fisher price - ta przedstawiajaca dzubgle. Moj synek ja uwielbial. Znjaoma kupila inna, bo bala sie, z eta jest "za krzykliwa". Taka w misie, blekity beze itp Kolroki fajne i do pokoju super pasowlo tylko ze misiami jej syn szybko sie znudzil, nic tam sie nie dzialo a pastelowe kolory nawet oka nie przyciaglay...
nasz synek w dzungli sluchal kilku piosenek, odglosow zwierzat, mata dolna ma wiele wzorow a na gorze jest kilka roznych zwierzatek, lusterek na haczykach, mozna zmlieniac ich miejsce. Jak dla mnie super! aha i oprocz muzyki ma rozne swiatla !

reklama
Do góry