Właśnie miałam pisać o tym carrefour - pampersy duże paki 94 szt za 41 zł, ja już dzisiaj kupowałam, a husteczki nivea po 5,99.dziewczyny gdyby któraś potrzebowała to od jutra w Carrefour będą Pampersy duże paczki po 40 zł z groszami
reklama
kpi23
Fanka BB :)
nasza córcia nie polubiła chusteczek Huggies - za mokre i za zimne ...
widac było po minie ...
też mam teraz chusteczki huggies i zgadzam się z Twoja opinią, tyle że wkurza mnie sposób w jaki się je wyjmujeo to ja sie musze do carfura dzisiaj wybracTych chusteczek Nivea to ja jakos nie lubie, za cienkie są jak dla mnie. Najlepsze wg mnie są Huggisa- grube i dobrze nasączone
![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
kurcze jakoś w innych jak wyciągam jedną, to wychodzi za nią druga, a te są jakby zbite w jedną całość.
ah szkoda gadać, założyłam spór na allegro, może pomoże, ja za pierwszym razem też się dodzwoniłam, obiecał sprawę załatwić i cisza, maili wysłałam 6 na żadne nie ma odpowiedzi, ale chyba ma burdel bo w przeciągu ostatnich 2 tygodni zyskał sporo komentarzy negatywnych i neutralnych. Wszyscy piszą, że nie można się dodzwonić i że na maile nie odpowiada. Najbardziej jestem zła na siebie, że nie wzięłam za pobraniem, tylko kasę wpłacilam:-( Najbardziej cierpi na tym Maja bo ani nie ma maty ani leżaczka
, karuzele i grzechotkę już pominę.
Agi po wystawieniu negatywnego komentarza coś się wreszcie ruszyło, dzisiaj do mnie dzwonili by wyjaśniać sprawę i teraz przed chwilą powtórnie dzwonili, ze wysyłają towar:-), w końcu, oby tylko doszedł!!!
askut
hej
ja polecam goraca mate edukacyjna fisher price - ta przedstawiajaca dzubgle. Moj synek ja uwielbial. Znjaoma kupila inna, bo bala sie, z eta jest "za krzykliwa". Taka w misie, blekity beze itp Kolroki fajne i do pokoju super pasowlo tylko ze misiami jej syn szybko sie znudzil, nic tam sie nie dzialo a pastelowe kolory nawet oka nie przyciaglay...
nasz synek w dzungli sluchal kilku piosenek, odglosow zwierzat, mata dolna ma wiele wzorow a na gorze jest kilka roznych zwierzatek, lusterek na haczykach, mozna zmlieniac ich miejsce. Jak dla mnie super! aha i oprocz muzyki ma rozne swiatla !
ja polecam goraca mate edukacyjna fisher price - ta przedstawiajaca dzubgle. Moj synek ja uwielbial. Znjaoma kupila inna, bo bala sie, z eta jest "za krzykliwa". Taka w misie, blekity beze itp Kolroki fajne i do pokoju super pasowlo tylko ze misiami jej syn szybko sie znudzil, nic tam sie nie dzialo a pastelowe kolory nawet oka nie przyciaglay...
nasz synek w dzungli sluchal kilku piosenek, odglosow zwierzat, mata dolna ma wiele wzorow a na gorze jest kilka roznych zwierzatek, lusterek na haczykach, mozna zmlieniac ich miejsce. Jak dla mnie super! aha i oprocz muzyki ma rozne swiatla !
reklama
kpi23
ja od kolezanki dostałam mate dzungle ale innej firmy, musze odpalic i zobaczyc czy juz sie Natka zaintersuje