reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

ja mam zamiar mieć i leżaczek (fisher price- już kiedyś wklejałam jaki) i matę, z tym że matę jak mi się dziecię troszkę rozkręci, znaczy zacznie używać rączek i interesować się światem :D

przy okazji mam pytanie do dziewczyn które zakupiły biustonosze do karmienia- czy się sprawdzają?? Jazk możecie pokażcie jakie kupiłyście bo muszę sobie coś zakupić a kompletnie nie wiem co :/ ?? ??

Ja kupowałam takie Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro biały i czarny, są REWELACYJNE!

reklama
athena i butterfly dzieki za odpowiedz

ja jeszcze tak się zastanawiam nad tymi leżaczkami czy wasze maja usztywnienie na główkę bo widzę ze te większe do 18 kg ich nie mają i nie wiem czy można położyć maleństwo bez takiego usztywnienia czy nie będzie leciała mu główka:confused::confused:

Ja mam taki i dobrze ze jest do 18 kg bo jak narazie to dorwała go starsza i cały czas w nim siedzi:-)a mate mam tiny po starszej to już nie musze kupować ale pewnie jeszcze z miesiąc zanim będzie się na niej bawić

FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 L0539 (1093347149) - Aukcje internetowe Allegro
ewelinka usmialam sie, mam identyczny lezaczek i tez mate tiny love, na macie klade malutka na razie tylko na brzuszku zeby sobie glowke podnosila, a do lezaczka ja raz wlozylam ale chyba jeszcze 1-2 tyg poczekam :-)

reklama
Do góry