reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ten Bright Stars jest bardzo porządnie zrobiony. Wszystko można ściągnąć do prania. Mam huśtawkę w kolorze tego leżaczka;-)
Natomiast leżaczek mam z Fisher Price Leżaczek fisher price różowy (1077197026) - Aukcje internetowe Allegro. Tylko minusem tego leżaczka jest to że nie da się wyprać tego pałąka z zabawkami, można go tylko czyścić jakąś szmatką...
Kochana ja kupiłam karuzelę fisher u tego sprzedającego ale pod nazwą fajnezabwk 2009 i do tej pory ani karuzeli ani kasy;(Mąż zły jak cholera zgłosiłam sprawę do allegro;(

reklama
witam czerwcowe cieżarówki,jestem mamą sierpniątka 2009 i mam do sprzedania wózek ATLANTIC ESPIRO Blękitnoszary,jakby któraś była zainteresowana to zapraszam na PW
mnie slużył super,ale chcemy zamienic juz na spacerówkę,moge spokojnie go polecić,ma dużą gondolke i super sie jeździ po kązdej nawierzchni

Lena a ile czekasz na tą karuzelkę, bo ja czekałam prawie miesiąc, ale doszła i jestem zadowolona.
Już prawie miesiąc tylko że ma juz zawieszone konto;(I boję się, że nie odzyskam kasy....mąż co wieczór mi wypomina, że się zbyt napaliłam i teraz kasa poszła się jeb.....

ten sam sprzedawca na innej aukcji ma materacyki, zobacz na pewno któryś będzie pasował ;-)

Wysłałam do sprzedawcy zapytanie w tej sprawie, ale nie odpisał.. Jeszcze.. :)
Przeglądałam to co ma w ofercie, w większości to są niestety materace prostokątne, a tu by się przydał owalny... Jeśli nie znajdę nic lepszego to zdecyduję się chyba na taki o wymiarach 75x33cm, choć dno koszyka ma 70x40... Ale lepszy rydz niż nic :)

Wysłałam do sprzedawcy zapytanie w tej sprawie, ale nie odpisał.. Jeszcze.. :)
Przeglądałam to co ma w ofercie, w większości to są niestety materace prostokątne, a tu by się przydał owalny... Jeśli nie znajdę nic lepszego to zdecyduję się chyba na taki o wymiarach 75x33cm, choć dno koszyka ma 70x40... Ale lepszy rydz niż nic :)

a nie mozna go jakos uciac?albo wcisnac na sile w ten koszyk?skoro bedzie niewiele wiekszy ;p

reklama
a nie mozna go jakos uciac?albo wcisnac na sile w ten koszyk?skoro bedzie niewiele wiekszy ;p

Tak chyba zrobie, tyle że zastanawiam się czy ten materacyk nie jest za cienki, bo koszyk ma spód z wikliny, nie z żadnej dykty, czy deski i trochę się obawiam, że jak materac będzie za cienki, to mała będzie czuła pod pleckami wszystkie 'wiklinowe nierówności' i będzie jej się źle spało, czyli będzie więcej z tego płaczu niż pożytku...

No nic, jeśli mała dalej dziś będzie siedzieć w brzuchu i nie zbierze się do wyjścia na świat, to pojedziemy z mężem na wieczorny rekonesans do 2 sklepów z wózkami, może tam coś znajdziemy?

Do góry