reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

oj ja tez zdecydowanie wole dozować sobie takie przyjemności i rozłożyć je w czasie:-)
ja też ale niestety mój mąż nie ;-);-) a dźwigać sama nie dałabym rady :-) ale na szczęście jeszcze pare drobiazgów zostało ;-);-);-) druga sprawa że u nas są dwie hurtownie więc wyboru dużego nie mieliśmy :-)

reklama
coś o tym wiem, mój także najchętniej kupiłby wszystko za jednym razem i w jednym sklepie żeby nie jeździć już nigdzie więcej, na szczęście tym razem nie musieliśmy kupować jakiś większych rzeczy typu łóżeczko, wózek więc można było poszaleć i pozwiedzać sklepy;-):-)

dziewczyny... mam pytanie: byłam dziś w sklepie zorientować się w cenach i asortymencie... pani w sklepie poleca butelki Tommee Tippee ...pokazywała nam takie z miarką i jakby termometrem- jeśli mleczko będzie za ciepłe coś tam ma zmienić kolor... szukam teraz tych butelek na allegro i nie widzę żeby któraś miała jakiś termometr... czy Wasze butelki mają coś takiego? I właściwie które są lepsze- Tippee czy Avent? Chciałam Avent ale teraz zgłupiałam... :/

dziewczyny... mam pytanie: byłam dziś w sklepie zorientować się w cenach i asortymencie... pani w sklepie poleca butelki Tommee Tippee ...pokazywała nam takie z miarką i jakby termometrem- jeśli mleczko będzie za ciepłe coś tam ma zmienić kolor... szukam teraz tych butelek na allegro i nie widzę żeby któraś miała jakiś termometr... czy Wasze butelki mają coś takiego? I właściwie które są lepsze- Tippee czy Avent? Chciałam Avent ale teraz zgłupiałam... :/

w sumie to nie widzialam zadnych z takim termometrem ja zakupilam Aventa i na szkole rodzenia tez dostaliśmy Aventa:)

czesc dziewczyny - mozecie mi doradzic odnosnie sterylizatora - bo akurat jest promocja, tylki zastanawiam sie czy w avencie bede mogla sterylizowac butelki tomme tippee i na odwrot bo mam kilka avent i tommee :crazy:

Philips AVENT Microwave Steriliser | Breastfeeding & Sterilising | ASDA direct

Closer to Nature Microwave Steam Steriliser | Breastfeeding & Sterilising | ASDA direct

oraz czy ktoras uzywala tego laktatora bo tez w dobrej promocji choc bylam zdecydowana na avent i niewiem sama :rofl2:
Closer to Nature Breast Pump | Breastfeeding & Sterilising | ASDA direct

reklama

PT - BUTELKA 180 ml CZUJNIK TEMPERATURY 0 m+ NUBY (1020737812) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry