reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja wł♠aśnie też się czaje od tego sprzedawcy a powiedz jak jakościowo??

dobry mi sie zdaje, nigdzie nie ma defektów. Zrobiłabym ci zdjecie,ale aparatu nie mam, bo moj d swojej kuzynce pozyczyl i sie doprosic nie moge teraz.

Powiem ci tak, moja siostrzenica dla swojego smyka kupila taki disneya za 100zyka i po 4 miesiacach ona mowi,ze popekalo na bokach i widac ta pianke. Takze nie ma co patrzec na cene. A ten u rodzyneczek to chyba 45zł kosztowal.

reklama
Te przewjiaki chyba wszystkie pękają. Teraz byłam u koleżanki i też już jej popękał na bokach (ma go w użyciu od listopada) Pewnie cena nie wpływa na jego jakość bo to w sumie materiał jest taki sam na tym Disneya (ja taki kupiłam ale za niecałe 70zł) co na tych za 50zł. Zawsze potem można kupić pokrowiec i tego popękanego nie będzie widać.
A ja właśnie od nowości chcę używać z pokrowcem zawsze to bardziej przyjemne dla skóry maleńśtwa...bo nie będzie chłodne....

ja mam przewijak po starszym synie i tez cały popekany na bokach a bardzo byłam z niego zadowolona. Do momentu az kuba zaczął się przekręcać na brzuszek uzywałam go cały czas na łóżeczku i teraz sie zastanawiałam nad pokrowcem żeby ukryć pękniecia ale wydaje mi sie to niepraktyczne bo co chwile by trzebabyło go prać i chyba kupie nowy. Ja dawałam pieluszkę tetrową na przewijak zeby nie było efektu zimna.

Ostatnia edycja:
No własnie tez tak pomyslalam,ze zakupie pieluszke flanelowa i bede kładła,albo tetrówke,zalezy co pod reka bedzie :)

Tak pisałyscie o tych przewijakach ze zmobilizowałam wkońcu męża by nasz stary siedmioletni wyciągnął z piwnicy:-)jest w stanie idealnym :-)ja go uzywałam, przez 9 misięcy, bratowa też i pięć lat stał w piwnicy - tylko go wymyć i gotowy do użytkowania:-)tez kładłam pieluchę na przwijak

ja też w końcu zakupiłam, co prawda wybór kolorów dla chłopców marny większość jakieś róże albo z różowymi dodatkami ale już jest pomarańczowy z myszką:-)
później wkleję wam fotke

A oto część moich dzisiejszych zakupów, jak zwykle piedółki, a obiecałam sobie że już żadnych ciuszków nie kupuję, ale nie mogłam wytrzymać:-p:-p:-p

Załączniki

• smok.jpg
    smok.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 55
  • bodziak.jpg
    bodziak.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry