reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

dziewczynki ja mam pytanie gdzie kupowałyście przewijaki?
ja chciałam wczoraj kupić taki nakładany na łóżeczko ale z zagłówkiem a w Entliczku w którym byłam marny ich wybór, tylko jakieś różowe albo z kaczuszkami:crazy:
patrzyłam na allegro ale też nic ciekawego
gdyby któraś spotkała sie z takim i dała znać byłabym wdzięczna
coś w tym stylu tyle że kolorystyka mi się nie podoba
Przewijak BERBER 70cm nadstawka z zagłówkiem (1017799820) - Aukcje internetowe Allegro
PRZEWIJAK USZTYWNIANY 50/80 cm z ZAGŁÓWKIEM (1018731936) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana ten drugi ma moja znjaoma i popuszczał w rogach rozkleiła się ta ceratka;)

reklama
dziewczynki ja mam pytanie gdzie kupowałyście przewijaki?
ja chciałam wczoraj kupić taki nakładany na łóżeczko ale z zagłówkiem a w Entliczku w którym byłam marny ich wybór, tylko jakieś różowe albo z kaczuszkami:crazy:
patrzyłam na allegro ale też nic ciekawego
gdyby któraś spotkała sie z takim i dała znać byłabym wdzięczna
coś w tym stylu tyle że kolorystyka mi się nie podoba
Przewijak BERBER 70cm nadstawka z zagłówkiem (1017799820) - Aukcje internetowe Allegro
PRZEWIJAK USZTYWNIANY 50/80 cm z ZAGŁÓWKIEM (1018731936) - Aukcje internetowe Allegro

ja w efekcie nie kupilam przewijaka wcale,mam komode na ktorej bede przewijac,a po 3mc i tak pewnie skonczy sie na przewijaniu na lozku

eagle ja jeszcze nie kupiłam, ale wiem że w sklepach dziecięcych bez problemu można kupić przewijak.
Też muszę się za to wziąć, bo mam komodę z przewijakiem, ale chyba jeszcze muszę zakupić miękki przewijak, bo tak to małej będzie za twardo.

Ewela czy kupiłaś już tą pościel z puchatkiem?

Zamówiłam, maja mi wysłac za pobraniem,bo 5zł roznicy na przesyłce było. Jak dojdzie to dam znaka i zdjecie wkleje najwyzej jak wyglada na zywo.

Materac doszedł w sumie nie jestem tak w 100% zadowolona, myslalam,ze tego kokosa i gryki bedzie wiecej w tym materacu, a tam wiecej pianki . No,ale coz, jaka cena taki materac .

Ale jak moj mały bedzie takim alergikiem jak moj D. to pewnie zakupimy ten lateksowy co Ty mowilas,ze chyba sie na niego zdecydujesz. I kupuj go ,bo rzeczywiscie chyba to od ceny zalezy z tego wynika.

Koszula nocna tez doszła - super materiał musze przyznac i wogole ładna. Juz ja przeprałam i sie suszy . Torbe w sumie tak pakuje powoli,bo nigdy nic nie wiadomo jak to sie potoczą sprawy.

Aaa i te nakładki na piersi tez mi przyszły, super sa :)

Zamówiłam, maja mi wysłac za pobraniem,bo 5zł roznicy na przesyłce było. Jak dojdzie to dam znaka i zdjecie wkleje najwyzej jak wyglada na zywo.

Materac doszedł w sumie nie jestem tak w 100% zadowolona, myslalam,ze tego kokosa i gryki bedzie wiecej w tym materacu, a tam wiecej pianki . No,ale coz, jaka cena taki materac .

Ale jak moj mały bedzie takim alergikiem jak moj D. to pewnie zakupimy ten lateksowy co Ty mowilas,ze chyba sie na niego zdecydujesz. I kupuj go ,bo rzeczywiscie chyba to od ceny zalezy z tego wynika.

Koszula nocna tez doszła - super materiał musze przyznac i wogole ładna. Juz ja przeprałam i sie suszy . Torbe w sumie tak pakuje powoli,bo nigdy nic nie wiadomo jak to sie potoczą sprawy.

Aaa i te nakładki na piersi tez mi przyszły, super sa :)

A powiedz mi jak wygląda warstwa kokosowa u Ciebie? Bo widziałam jeszcze materace lateksowe z kokosem. Najpierw dziecko śpi na kokosie, a później przewraca się na stronę lateksową. To chyba byłoby dobre kompromisowe wyjście.
To czekam na zdjęcie tej pościeli na żywo i też zamawiam:) Aaaaaa zapomniałam....... przecież czekam jeszcze na wypłatę:):) Ale już na pewno w następnym tygodniu coś pozamawiam....

edit:) Dokładnie coś takiego: http://www.allegro.pl/item993539834.html

To w tym lateksowo-kokosowym na 10cm, tylko 2 cm jest kokosa i to jeszcze łączonego z lateksem, reszta to lateks;) Tak więc chyba już w sumie zdecydowałam się na 100%. Teraz tylko trzeba zamówić:)

lena, cobra, zdec dzięki za opinie
właśnie byłam w kilku sklepach i przeważnie są te bez zagłówków,a te które widziałam to właśnie różowe albo wzory nie za ciekawe
mam jeszcze 2 hurtownie do odwiedzenia, może tam będzie coś ciekawszego ale to dopiero jak się pogoda poprawi i przestanie padać bo w taka to nawet mi samej nie chce sie wychodzić z domu a co dopiero jeszcze z dzieckiem
ja niestety na nadmiar miejsca nie narzekam i nie mogę sobie pozwolić na przewijak na komodzie, dlatego chciałam taki na łóżeczko, pewnie tak jak przy córci będzie bardzo krótko używany, wygodniej było mi przewijać małą na łóżku ale cóż....

eagle ja kupiłam bez zagłowka na łozeczko od allegrowicza rodzyneczki , bardzo fajnie sie prezenstuje na łozeczku,bo juz mam zamontowane. A ten zagłowek to niewiem po co , najlepiej chyba,zeby na płasko dzieciatko lezało.

reklama
eagle ja kupiłam bez zagłowka na łozeczko od allegrowicza rodzyneczki , bardzo fajnie sie prezenstuje na łozeczku,bo juz mam zamontowane. A ten zagłowek to niewiem po co , najlepiej chyba,zeby na płasko dzieciatko lezało.
Ja wł♠aśnie też się czaje od tego sprzedawcy a powiedz jak jakościowo??

Do góry