reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

ja przy córci używałam Oilatum do kąpieli od samego początku, czyt. po powrocie ze szpitala, tak poradziły mi położne bo miała mocno wysuszoną skórę

reklama
A ja uzywałam Nivea i tez byłam bardzo zadowolona :-) Wydaje mi sie ,ze te oliatum czy emoulim to dobrze uzywac jak dziecko ma jakies problemy skorne,jak oczywiscie ma sie ograniczony budzet,a jak nie to czemu by nie

ja kupiłem serie z rossmana i zobaczymy jak sie sprawdzi. jak będzie pasować to dobrze i tanio :-):-) a jak nie to sklepów pełno i zawsze można kupić....
koleżanki polecaja też serie hipp.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyjechal kurier :no::no::no:

brakuje podgrzewacza, wanienka miala byc zółta jest zielona, przewijak miał byc niebieski jest bezowo zielony wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ale jestem zła !!!:crazy:

Teraz nie moge miec niebieskiej poscieli w lozeczki,bo do czego bedzie mi pasowac???? A wymieniac tego nie bede ,bo za duzo roboty z tym teraz, no wiecie co,a tak sie cieszyłam na ta paczke :-(, teraz musze polukac na ten zielony komplecik do lozeczka,oby mi sie podobal,bo niewiem co zrobic,nosz kuzwa noooo. Powiedzialam im,ze maja mi kase za podgrzewacz odeslac na konto, najwyzej pozniej sobie zakupie.

brakuje podgrzewacza, wanienka miala byc zółta jest zielona, przewijak miał byc niebieski jest bezowo zielony wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Teraz nie moge miec niebieskiej poscieli w lozeczki,bo do czego bedzie mi pasowac???? A wymieniac tego nie bede ,bo za duzo roboty z tym teraz, no wiecie co,a tak sie cieszyłam na ta paczke :-(, teraz musze polukac na ten zielony komplecik do lozeczka,oby mi sie podobal,bo niewiem co zrobic,nosz kuzwa noooo. Powiedzialam im,ze maja mi kase za podgrzewacz odeslac na konto, najwyzej pozniej sobie zakupie.
A nie lepiej odesłać na ich koszt????Niech przyślą takie jakie powinno być i niech doślą podgrzewacz, a i jeszcze staraj się o gratis za to;)

ja po doswiadczeniach zakupowych przez internet podczas remontu i przeprowadzki naszego meiszkanka powiedzilam ze nigdy wiecej zakupow przez internet jesli wazny jest kolor...
dzis sie wybieram na zakupy dla mojej corci, ale robie je w hurtowni. Wtedy zobacze wszytsko, dotkne i bede wiedziala czy mi sie podoba.
Przez net zamawiam tylko kosmetyki... wole nie byc rozczarowana i patrzec potem na cos co mi sie nie podoba

Szczerze mowiac to nie chce mi sie latac po kurierach i zalatwiac tego, trudno na przewijak najwyzej zakupie pokrowiec jakis,a wanienka no coz,dobrze,ze rozwej nie dali ,bo to byłby klops dopiero.

Ale sie dzisiaj zle czuje,w głowie mi sie kreci cały czas,niewiem od czego...

O matko:wściekła/y::wściekła/y: Ale Cię załatwili:wściekła/y:
Chyba obie mamy dzisiaj zły dzień:-:)-(

Szczerze mowiac to nie chce mi sie latac po kurierach i zalatwiac tego, trudno na przewijak najwyzej zakupie pokrowiec jakis,a wanienka no coz,dobrze,ze rozwej nie dali ,bo to byłby klops dopiero.

Ale sie dzisiaj zle czuje,w głowie mi sie kreci cały czas,niewiem od czego...
Skontaktuj się ze sprzedającym.... Niech postara się temu zaradzić skoro nawalił. Miałam podobną sytuację z łóżeczkiem, dostałam model inny niż chciałam. Skończyło się na tym, że kurier przywiózł mi nowe i odebrał stare, moim jedynym trudem było zapakowanie tego starego. Nie odpuszczaj tylko dochodź swoich praw i nie daj się nakłaniać na bieganie i nadawanie na swój koszt. Można zlecić kurierowi odbiór paczki z konkretnego miejsca i tego żądaj od sprzedającego, jak nie potrafi czytać niech naprawia błędy.

reklama
DSC05888.jpgDSC05887.jpgDSC05900.jpgDSC05890.jpgDSC05891.jpgDSC05889.jpgDSC05899.jpgDSC05892.jpgDSC05886.jpgDSC05893.jpg
pencil.png

Do góry