reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Dziewczyny,
szperam po allegro znalazłam zestaw dla dziewczynki 50-56, ja na niego nie patrzę bo u mnie w rodzinie dzieci rodzą się raczej większe niż 56 cm

Dla niuni 0-3 (933014871) - Aukcje internetowe Allegro

Może też którejś spodoba się zestaw dla chłopca, od 1 zł BCM, myślę, że warto spojrzeć jak się aukcje rozwiną.

Wielkie dzięki kobieto a do maja miałam niczego nie kupować :-) Z drugiej strony pisałam też że maluch niema co na siebie włożyć przez pierwsze trzy miesiące :-) Więc jeśli można to ja sobie "zklepuje" tą aukcję

WYPRAWKA DLA MALUSZKA 0-3m. 37 SZTUK BCM (927765757) - Aukcje internetowe Allegro

:-D :-D :-D

Jeśli jednak któraś ma na nią większą ochotę to dajcie znać żebyśmy sobie niepotrzebnie ceny nie podbijały :-)

A oto moje ostanie perełki:-D
dsc1002x.jpg

dsc1005q.jpg

dsc1001xz.jpg

gosiagro- po prostu boskie, ja od dziś tez zaczynam szaleć na całego:tak::-D mam już 100% pewność,ze to dziewczynka, wiec co sobie będę żałować :-D:-D

ja widz ena allegro coraz to piekniejsze ubranka,ale musze sie uspokoic,i juz niczego nie kupowac,bo to biedne dziecko,chocby bylo z 5razy dziennie przebierane nie ponosi tych wszystkich rzeczy:(

Niestety nie nadaję się na licytatora, ludzie przeginali ostro z cenami:no: Niektóre rzeczy które oni lucitowali jako używane, można kupić w sklepie jako nowe, ale to już w sumie ich sprawa. Ale to co udało mi się dzisiaj wylicytować:
Doszedł dzisiaj również karton rzeczy które udało mi się wylicytować na jednej aukcji za 15zł a na drugiej za 18zł. Jest tam sporo rzeczy, ale niestety będzie trzeba zrobić selekcję i zostanie z tego może 60-70%. Ale też się opłacało:-D

Załączniki

• bluzeczka HK.jpg
    bluzeczka HK.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 43
  • tunika HK.jpg
    tunika HK.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 44
  • body kubuś puchatek.jpg
    body kubuś puchatek.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 37
  • kurteczka przód.jpg
    kurteczka przód.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 40
  • kurteczka tył.jpg
    kurteczka tył.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 35
  • myszka miki BODY.jpg
    myszka miki BODY.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 37
  • reKids Body.jpg
    reKids Body.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 40
  • śpiworek.jpg
    śpiworek.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 42
  • tunika Mothercare.jpg
    tunika Mothercare.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 41
Zdec - ale śliczne :)
Do mnie dziś też przyszła jedna paczka, czekam na jeszcze jedną i wtedy się pochwalę. Kilka rzeczy z tej dzisiejszej paczuszki od razu wyrzuciłam... Kilka trzeba potraktować golarką do ubrań i będzie ok. Zaczęłam kupować ubranka dla Nelci i się czasem zastanawiam co z nimi zrobię jak mi tu znowu ptaszek przyleci:szok:

Ostatnia edycja:
Zdec - ale śliczne :)
Do mnie dziś też przyszła jedna paczka, czekam na jeszcze jedną i wtedy się pochwalę. Kilka rzeczy z tej dzisiejszej paczuszki od razu wyrzuciłam... Kilka trzeba potraktować golarką do ubrań i będzie ok. Zaczęłam kupować ubranka dla Nelci i się czasem zastanawiam co z nimi zrobię jak mi tu znowu ptaszek przyleci:szok:
Ja tam mam nadzieję że nic nie doleci. Dwóch lekarzy potwierdziło, więc musiałby bardzo się postarać żeby schować "ptaszka:. A na USG mam dokładne zdjęcie i pokazaną kursorem pipuszkę:-D:-D
Jak by się okazało że to jednak nie dziewczynka to nie mam pojęcia co bym zrobiła z tymi wszystkimi ciuszkami, bo już wbrew pozorom trochę się ich nazbierało:szok:

reklama
Zdec śliczne te ubranka....zwłaszcza ta sukieneczka chwyciła mnie za serce.....
Tak jak patrze na Wasze zakupy to czuje sie troche jak wyrodna matka!!!! Tak mało mam rzeczy dla swojej iskierki....Ale obiecuje poprawę ....Zresztą jak będziemy w Polsce to to się zmieni....Kupimy wózek, łóżeczko....dziadkowie juz obiecują ze będą szaleć....Mam nadzieję że się z tym wszystkim zmieścimy....15 marca mam USG i jak trzeci lekarz potwierdzi cipuszkę to już zaszaleję na całego!!!! Mam nadzieję że przede wszystkim wszystko w porządku z moim skarbeczkiem kochanym.....

Do góry