reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dzisiejsze zakończone aukcje od rana:-D Kolejne kończą się dopiero jutro:-D

Załączniki

• 2pajace.jpg
    2pajace.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 57
  • simba i kubuś.jpg
    simba i kubuś.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 59
  • pegaz.jpg
    pegaz.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Czesc dziewczyny, widzę że nie tylko ja mam świra na punkcie ubranek dla małej :) Zdec- przepiękne te ubranka, zwłaszcza ta fioletowa sukieneczka - słodziutka :)
My na razie mamy trochę ubranek - nowe i używane (te niestety tylko po chłopcach, ale nie wszystkie w autka i ciufcie ;) , leżaczek i podgrzewacz. Łóżeczko i wózek dostaniemy od siostry, więc ten największy wydatek nam odpadł... Zostaje nam wanienka, przewijak i akcesoria typu butelki, smoczki itp. ale to kupimy chyba dopiero gdzieś w maju (termin mam na 20.06). Póki co mąż mnie powstrzymuje przed zbyt dużym szaleństwem ciuszkowym śmiejąc się, że jeszcze trochę i będzie mieć więcej ubranek niż my ;)

Ale same wiecie jak ciężko się oprzeć jak się wchodzi do sklepu a tam tyle maleńkich słodkich śpioszkówm, skarpeteczek .. :)

zdec-no nie ta fioletowa tuniczka bije wszystkie twoje zakupy jest cudna!
Ja musze się wziążć porobić pare fotek wstawić co już nakupiłam tylko jakoś nie mam czasu się za to zabrać.Za to wczoraj mojego męża siostra zakupiła dla moich dziewczynek sukienunie takie same fajnie będą wyglądać jak się tak samo ubiorą jedna duża druga mała:-)
Endo

Mi to nie wiele potrzeba do szczęścia:)
Udało mi się wylicytować jeszcze kilka rzeczy u tego sprzedawcy co licytowałam w piątek:) Niektóre są trochę większe ale będą na później:)

Załączniki

• dres KP spodnie..jpg
    dres KP spodnie..jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 34
  • bluzeczka do r
    bluzeczka do r
    24,7 KB · Wyświetleń: 47
  • gratis do tej z &#109.jpg
    gratis do tej z &#109.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 33
  • sukienka japonka&#46.jpg
    sukienka japonka&#46.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 36
  • bolerko do suk w&#32.jpg
    bolerko do suk w&#32.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 39
  • bluzeczka do bluz.jpg
    bluzeczka do bluz.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 35
  • rajstopki..jpg
    rajstopki..jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 34
  • bluzeczka+spoden&#10.jpg
    bluzeczka+spoden&#10.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 33
  • spodenki r
    spodenki r
    31 KB · Wyświetleń: 63
  • dres KP bluza..jpg
    dres KP bluza..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Głupie to nowe forum:( Max 10 załączników:(
Tu jeszcze są dwa zdjęcia.
Niektóre z tych rzeczy to komplety np dres z Kubusiem Puchatkiem i Bluza i bluzeczka z misiem:)

Załączniki

• z misiem!..jpg
    z misiem!..jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 37
  • sukienka w kropk&#1.jpg
    sukienka w kropk&#1.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 46
  • bluza z maleństw&#101.jpg
    bluza z maleństw&#101.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 41
Fajne bodziaczki:)
Ja już mam ich pod dostatkiem nie kupuję nowych:p Bo i tak coś zaczynam się obawiać czy mała zdąży to wszystko ubrać:p:)

Ale jestem zachwycona:) Udało mi się za cenę wyjściową wygrać licytację tej sukieneczki, niecałe 20zł, a tyle szczęścia:-D:-D

Załączniki

• sukieneczka;)..jpg
    sukieneczka;)..jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Fajne bodziaczki:)
Ja już mam ich pod dostatkiem nie kupuję nowych:p Bo i tak coś zaczynam się obawiać czy mała zdąży to wszystko ubrać:p:)

Ale jestem zachwycona:) Udało mi się za cenę wyjściową wygrać licytację tej sukieneczki, niecałe 20zł, a tyle szczęścia:-D:-D

zdec ciuszki Natalki sa takie urocze tez sie czaje na ta tuniczke w różu ale we fiolecie też śliczna, może nawet lepsza żeby nie było wszystko różowe :)

dziś robłam pokaz z zakupów waszych - słodkie takie maleństwa

zdec ciuszki Natalki sa takie urocze tez sie czaje na ta tuniczke w różu ale we fiolecie też śliczna, może nawet lepsza żeby nie było wszystko różowe :)

dziś robłam pokaz z zakupów waszych - słodkie takie maleństwa

Różowa też była;) Ale ludzie zaszaleli z ceną, 42 zł to bym za nią nie dała:(
A te sukienko-tuniki są fajne, bo najpierw jako sukieneczka, a potem nawet do roczku może być jako tuniczka;)

reklama
Do góry