reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dziewczyny, jeśli mogę Wam coś poradzić- ta karuzelka jest śliczna, ale przede wszystkim dla nas,a nie dla maleństwa... Maluszki lubią bardziej wyraziste kolory- na początku tylko czarne i białe, później kolorowe , ale konkretnie, a nie takie pastelowe, najlepiej, żeby każda postać w karuzelce miała inny kształt i inny wyrazisty kolor... Przy okazji: mam taki zestaw książek Zabawy fundamentalne i płytkę CD z różnymi czarno- białymi obrazami dla dzieci do wydrukowania, można je później podkleić na kartonikach, popodwieszać i samemu zorganizować malcowi otoczenie w łóźeczku-, wygląda to dla nas nie za ciekawie, ale niewiarygodnie przykuwa wzrok malucha- sprawdzilismy na wielu dzieciach znajomych, każdy robił wielkie oczy i nie poznawał własnego dziecka :-) później Wam jakoś poprzesyłam te foldery na maile ;-)

Bardzo fajna propozycja z tymi folderami z płytki. Ja mam w komputerze skany przewodnika nauka jest zabawą i zabawy rozwijające inteligencję emocjonalną, jakby co mogę to po przesyłać na maila :) Nie mam jednak płyty więc pomysł mi się podoba :tak:

reklama
Dziewczyny, jeśli mogę Wam coś poradzić- ta karuzelka jest śliczna, ale przede wszystkim dla nas,a nie dla maleństwa... Maluszki lubią bardziej wyraziste kolory- na początku tylko czarne i białe, później kolorowe , ale konkretnie, a nie takie pastelowe, najlepiej, żeby każda postać w karuzelce miała inny kształt i inny wyrazisty kolor... Przy okazji: mam taki zestaw książek Zabawy fundamentalne i płytkę CD z różnymi czarno- białymi obrazami dla dzieci do wydrukowania, można je później podkleić na kartonikach, popodwieszać i samemu zorganizować malcowi otoczenie w łóźeczku-, wygląda to dla nas nie za ciekawie, ale niewiarygodnie przykuwa wzrok malucha- sprawdzilismy na wielu dzieciach znajomych, każdy robił wielkie oczy i nie poznawał własnego dziecka :-) później Wam jakoś poprzesyłam te foldery na maile ;-)

Bardzo fajna propozycja z tymi folderami z płytki. Ja mam w komputerze skany przewodnika nauka jest zabawą i zabawy rozwijające inteligencję emocjonalną, jakby co mogę to po przesyłać na maila :) Nie mam jednak płyty więc pomysł mi się podoba :tak:

To ja poproszę o e-maile :-D

Mój zakup z wczoraj:-):-)

Załączniki

• pumpy.jpg
    pumpy.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 39
zdec -Ta też fajna :) Pięknie w niej mała dama będzie wyglądała :)
Ja się na wątku allegro pochwałę kolejną aukcją :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ania.- zawsze możesz kupić łóżeczko z funkcją kołyski, my takie mamy jeszcze po Piotrusiu- super się prawdziło
.

Taką właśnie wczoraj znalazłam w necie.

ŁÓŻECZKO - RADEK II KOŁYSKA SOSNA+SZUF+MATERAC (921188587) - Aukcje internetowe Allegro

Kajdusia, taką mieliście? I wszystko super, tylko dziś teściowa zapytała...a jak sobie wyobrażasz przewijak na kołysce...Czy samo blokowanie kołyski długo zajmuje, czy jest bardzo skomplikowane ?

Do góry