reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Lena- moim zdaniem lepszy panel. Przy deszczowni zawsze głowa mokra a przeciez nie zakazdym razem jak bierzesz prysznic to myjesz glowe..

reklama
dzisiejsze zakupy: kurteczka i czapka oraz cukierkowo landrynkowe bodziaki:

DSC_0007.jpgDSC_0006.jpgDSC_0005.jpgDSC_0004.jpg

a to piątkowe lumpki:

DSC_0013.jpgDSC_0008.jpgDSC_0010.jpgDSC_0009.jpgDSC_0014.jpg

Załączniki

• DSC_0012.jpg
    DSC_0012.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 145
Zyrraffko sliczne ciuszki dla dziewczynki:)

Ja mam kurteczke z Reserved z zeszlego roku dla Ameli ale chcialabym dokupic jeszcze jedna bo ta jest krotka...

Wogole bylam wczoraj w H&M i byly sukienki na lato za 19,90!!!!!!!! i wogole fajne ciuszki dla dziewczynki:) przy poprawie finansowej musze sie tam wybrac!:)

Wogole bylam wczoraj w H&M i byly sukienki na lato za 19,90!!!!!!!! i wogole fajne ciuszki dla dziewczynki:) przy poprawie finansowej musze sie tam wybrac!:)

Zawsze tak jest,ze jak z kasa krucho, to fajne promocje są:baffled: u nas tez nie jest lekko teraz, a przydalyby sie jakies fajne ciuszki na wiosnę :-)

żyraffka ,a ta kurteczka cudna :-)

Przy wyborze musisz się kierować wielkością kabiny.
w sklepie doradzili ze i to i to:)takze nie wiemy ....kabina jest wielka ale półokrągła Optima czy jakos tak 2500 zł wiec pytalismy o deszczownie do niej 1500 zł tylko teraz pytanie czy my to bedziemy używac bo zdania wśród znajomych podzielone ...chyba musze isc do znajomych i się wykapac i bede wiedziała!

reklama
zyraffka ciuszki fajne, słodziutkie :))

a ja mam taki dylemat czy opłaca się jeszcze teraz kupić płaszczyk na wiosne dla siebie?? kurcze mam ograniczony budżet a spodobał mi sie płaszczyk i nie wiem czy jest sens teraz kupowac czy może przeczekać bo zaraz sie ciepło zrobi i moze lepiej kupić sobie jakies fajny żakiecik heh ale mam problema :))

Do góry