reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

a ja mam taki dylemat czy opłaca się jeszcze teraz kupić płaszczyk na wiosne dla siebie?? kurcze mam ograniczony budżet a spodobał mi sie płaszczyk i nie wiem czy jest sens teraz kupowac czy może przeczekać bo zaraz sie ciepło zrobi i moze lepiej kupić sobie jakies fajny żakiecik heh ale mam problema :))

Też miałam teki dylemat ale chyba przeczekam i sobie na jesień kupię jakąś fajną kurteczkę, będzie od razu na wiosnę. Też teraz niema kasy na zbędne wydatki :-)

Zawsze tak jest,ze jak z kasa krucho, to fajne promocje są:baffled: u nas tez nie jest lekko teraz, a przydalyby sie jakies fajne ciuszki na wiosnę :-)

Już nie pamiętam kiedy za ciuchami po sklepach chodziłam :-) jakoś się do ciucholandów przyzwyczaiłam :-) tam kupuję firmówki. Zresztą do używanych ciuchów mam większe zaufanie bo skoro ktoś nosił i mu nie wyblakł kolor ani materiał się nie rozciągną to znaczy że jest ok nawet jeśli to nie firmówka :-) :-)

:-)

Ostatnia edycja:
reklama
anecznik nio ja też doszłam do wniosku że przeczekam i albo zaczekam na fajne promocje i obnizki albo kupię dopiero na jesień.
Ja też ciuch kupuke w ciucholandach, tzn głownie moja teściowa kupuje bo ma duzo czasu na emeryturze i Natan ma od niej pełno fajnych ciuszków:)) no i mnie czasem cos przyniesie jak jej się cos fajnego rzuci w oko, dzisiaj mi fajne dwie bluzki kupiła w lumpku no i jest na tyle fajna że kasy za to nie chce :)

Jednak będziemy zmieniać Kamilowi łóżeczko wcześniej (to jego już pod nim skrzypi :-) ) Wiem że ten temat był gdzieś już poruszany, ale nie znalazłam. Możecie polecić jakieś łóżeczko??? Najlepiej z pojemnikiem na pościel.

Jednak będziemy zmieniać Kamilowi łóżeczko wcześniej (to jego już pod nim skrzypi :-) ) Wiem że ten temat był gdzieś już poruszany, ale nie znalazłam. Możecie polecić jakieś łóżeczko??? Najlepiej z pojemnikiem na pościel.

hehe to razem będziemy zmieniać:-) przyłączam się do pytania:-)

anecznik ja patrzyłam póki co na allegro takie, też mają chyba wersję z szufladą o ile się nie mylę.
ŁÓŻKO ANIMALS 140/70 Z BARIERKĄ+MATERAC (2252627902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

fajny patent ze ściągana barierką. Widziałam że na swojej stronie taniej je sprzedają :-)

Ja widziałam to łóżko łóżka Junior BABY BOOszuflada+mater140x70cm (2279081277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktoś chyba ma z forum i pisał że fajne wykonanie.
Tyle że materac i tak trzeba będzie nowy kupić jakiś porządniejszy już na parę lat.
Tylko muszę się zastanowić ile lat będzie służyć młodemu :-) Przez chwilę się zastanawialiśmy nad kupnem piętrowego łóżka już z myślą o kolejnym maluchu. Tylko tak głupio kupować podwójne kiedy dziecko dopiero w planach, ale z drugiej strony potem kupować kolejne lub wymieniać na piętrowe. Oj łóżeczko a tyle problemów :-)

Ostatnia edycja:
kasiulka Hani chyba takie kupiła.

Ja też myślałam o piętrowym ale to jeszcze za wcześnie. 3 lata bedzie młody spał w tym co teraz kupimy a potem się kupi piętrowe.

Dziewczyny, chcę kupić sanki dla mego Micha. Macie już, jakie, polecacie jakieś?
I jeszcze pytanka: są sanki z takimi jakby rączkami do pchania, czy korzystacie z tego? Widziałam też, że niektórzy mają sanki plastikowe, tzn nie sanki ale takie tacki. Nadają sie dla takich maluchów?
Sanki mają nam głównie służyć do zjeżdżania z górki. Proszę napiszcie czy macie sanki, jakie i jak się sprawują.

reklama
Ja mam tzn julka ma takie najzwyklejsze metalowe z deseczkami drewnianymi i metalowym oparciem :) stare jak swiat bo jeszcze te ktore mialam ja jak bylam mala :) tylko dziadek je przemalowal i wymienil 1 deseczke bo byla peknieta. Bylismy na nich raz juz i poki co sie sprawdzaja, julka zadowolona i uhahahana jak wychodzilismy a to najwazniejsze :)

Do góry