reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
mamusie czy któraś z Was kupywała zestaw kawowy/do herbaty dla swojego dziecka do zabawy? jak tak to jaki?
Nelcia ma czajniczek i filiżanki i ciasteczka do herbatki z Fisher Price Fisher Price Serwis Do Herbaty P8666 - Ceneo.pl - bawi się tym ładnie już prawie rok, nawet pije czasem swoją herbatkę z tych filiżanek :) częstuje nas. Zestaw jest wytrzymały i to bardzo. Drogi niestety - Nelcia dostała to w prezencie na roczek.

Nelcia ma czajniczek i filiżanki i ciasteczka do herbatki z Fisher Price Fisher Price Serwis Do Herbaty P8666 - Ceneo.pl - bawi się tym ładnie już prawie rok, nawet pije czasem swoją herbatkę z tych filiżanek :) częstuje nas. Zestaw jest wytrzymały i to bardzo. Drogi niestety - Nelcia dostała to w prezencie na roczek.

Faktycznie bardzo fajnie, ciekawa jestem na ile by moja się tym zajęła, bo wszystko ostatnio jest na 5 minut:(

a my mamy czajniczek, filiżanki, płaskie talerzyki i głębokie + zestaw sztućcy - za jakieś 15zeta z Pepco... I moja się bawi fajnie tym...
ostatnio byłam i kupiłam jej warzywa i owoce za 14zł,ale jeszcze ich nie dostała, ale wiem że będzie się tym bawić bo u koleżanki tylko to ją interesi;-)

a my mamy czajniczek, filiżanki, płaskie talerzyki i głębokie + zestaw sztućcy - za jakieś 15zeta z Pepco... I moja się bawi fajnie tym...
ostatnio byłam i kupiłam jej warzywa i owoce za 14zł,ale jeszcze ich nie dostała, ale wiem że będzie się tym bawić bo u koleżanki tylko to ją interesi;-)

Oglądałam wczoraj te zestawy w Pepco, wydają się być fajne no i ceny są normalne, a nie tak kosmicznie wysokie jak FP. Pewnie przy jakiejś okazji Nela dostanie takie zestawy z Pepco, bo sporo tam fajnych kombinacji. W Pepco kupiliśmy jej kiedyś zestaw do sprzątania za niecałe 8 zł, od dawna jest nim zainteresowana, zamiata, używa szufelki, myje okna, lustra, szafy, ściany i wszystko co się tylko da:)

Oglądałam wczoraj te zestawy w Pepco, wydają się być fajne no i ceny są normalne, a nie tak kosmicznie wysokie jak FP. Pewnie przy jakiejś okazji Nela dostanie takie zestawy z Pepco, bo sporo tam fajnych kombinacji. W Pepco kupiliśmy jej kiedyś zestaw do sprzątania za niecałe 8 zł, od dawna jest nim zainteresowana, zamiata, używa szufelki, myje okna, lustra, szafy, ściany i wszystko co się tylko da:)
hehe no nieźle ja mojej kupiłam taki wiesz - zwykły zestaw szufelka i ta mała zmiotka i jak dopadnie to tą zmiotką zamiast na szufelkę to we wszystkie strony rozgarnia:-D

jesli chodzi o zestaw to Lila dostala na gwiazdke przesliczny komplet z grubej "niezbijalnej" porcelany w kuferku na 4 osoby z czajniczkiem i talerzykami i bardzo lubi sie nim bawic, od pierwszej chwili potrafila nalewac herbate z czajniczka, czestuje gosci, najchetniej ma swoj mini zestawik przy stole i popija z niego prawdziwa herbate:-) bardzo polecam taki prezent, nawet dla chlopcow (jezeli jakas mama odwazy sie przelamac stereotypy ;-))

jesli chodzi o zestaw to Lila dostala na gwiazdke przesliczny komplet z grubej "niezbijalnej" porcelany w kuferku na 4 osoby z czajniczkiem i talerzykami i bardzo lubi sie nim bawic, od pierwszej chwili potrafila nalewac herbate z czajniczka, czestuje gosci, najchetniej ma swoj mini zestawik przy stole i popija z niego prawdziwa herbate:-) bardzo polecam taki prezent, nawet dla chlopcow (jezeli jakas mama odwazy sie przelamac stereotypy ;-))
my mamy cały zestaw kuchenny Asia dostała kiedyś na mikołaja czy cuś w każdym razie sporo tego garnki, patelnie, zestawy do herbatki itp i potwierdzam mój Tomek równie dobrze sobie kucharzy przy tym

reklama

To tak jak u nas z odkurzaczem. Mówi że idziemy "kurzać" ciągnie mnie do pokoju po "duży" odkurzać, bierze swój mały, włącza i sprzątamy;P

Do góry