zyrraffka
Szczęśliwa mama
mój mąż tto by mi konto zablokował jak bym tak sobie wójcika kolekcję zbierała
wolę nie ryzykować![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nelcia ma czajniczek i filiżanki i ciasteczka do herbatki z Fisher Price Fisher Price Serwis Do Herbaty P8666 - Ceneo.pl - bawi się tym ładnie już prawie rok, nawet pije czasem swoją herbatkę z tych filiżanekmamusie czy któraś z Was kupywała zestaw kawowy/do herbaty dla swojego dziecka do zabawy? jak tak to jaki?
Nelcia ma czajniczek i filiżanki i ciasteczka do herbatki z Fisher Price Fisher Price Serwis Do Herbaty P8666 - Ceneo.pl - bawi się tym ładnie już prawie rok, nawet pije czasem swoją herbatkę z tych filiżanekczęstuje nas. Zestaw jest wytrzymały i to bardzo. Drogi niestety - Nelcia dostała to w prezencie na roczek.
Nelcia ma czajniczek i filiżanki i ciasteczka do herbatki z Fisher Price Fisher Price Serwis Do Herbaty P8666 - Ceneo.pl - bawi się tym ładnie już prawie rok, nawet pije czasem swoją herbatkę z tych filiżanekczęstuje nas. Zestaw jest wytrzymały i to bardzo. Drogi niestety - Nelcia dostała to w prezencie na roczek.
a my mamy czajniczek, filiżanki, płaskie talerzyki i głębokie + zestaw sztućcy - za jakieś 15zeta z Pepco... I moja się bawi fajnie tym...
ostatnio byłam i kupiłam jej warzywa i owoce za 14zł,ale jeszcze ich nie dostała, ale wiem że będzie się tym bawić bo u koleżanki tylko to ją interesi;-)
hehe no nieźle ja mojej kupiłam taki wiesz - zwykły zestaw szufelka i ta mała zmiotka i jak dopadnie to tą zmiotką zamiast na szufelkę to we wszystkie strony rozgarniaOglądałam wczoraj te zestawy w Pepco, wydają się być fajne no i ceny są normalne, a nie tak kosmicznie wysokie jak FP. Pewnie przy jakiejś okazji Nela dostanie takie zestawy z Pepco, bo sporo tam fajnych kombinacji. W Pepco kupiliśmy jej kiedyś zestaw do sprzątania za niecałe 8 zł, od dawna jest nim zainteresowana, zamiata, używa szufelki, myje okna, lustra, szafy, ściany i wszystko co się tylko da![]()
my mamy cały zestaw kuchenny Asia dostała kiedyś na mikołaja czy cuś w każdym razie sporo tego garnki, patelnie, zestawy do herbatki itp i potwierdzam mój Tomek równie dobrze sobie kucharzy przy tymjesli chodzi o zestaw to Lila dostala na gwiazdke przesliczny komplet z grubej "niezbijalnej" porcelany w kuferku na 4 osoby z czajniczkiem i talerzykami i bardzo lubi sie nim bawic, od pierwszej chwili potrafila nalewac herbate z czajniczka, czestuje gosci, najchetniej ma swoj mini zestawik przy stole i popija z niego prawdziwa herbate:-) bardzo polecam taki prezent, nawet dla chlopcow (jezeli jakas mama odwazy sie przelamac stereotypy ;-))
Oglądałam wczoraj te zestawy w Pepco, wydają się być fajne no i ceny są normalne, a nie tak kosmicznie wysokie jak FP. Pewnie przy jakiejś okazji Nela dostanie takie zestawy z Pepco, bo sporo tam fajnych kombinacji. W Pepco kupiliśmy jej kiedyś zestaw do sprzątania za niecałe 8 zł, od dawna jest nim zainteresowana, zamiata, używa szufelki, myje okna, lustra, szafy, ściany i wszystko co się tylko da![]()