reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

ja nie pomogę bo dostałam 2częściowy od kumpeli, taki akurat na tą zimę..tylko że oczojebny róż ale cóż... tyle przeżyję,a co zaoszczędzę to moje.... Tylko moja mama jak zobaczyła to się przeżegnała i powiedziała,że ja przecież jej tak nie ubieram (chodzi o nadmiar różu hehe)

reklama
Perfecta popieram ze te Tchibo to rewelacja...jeden minus bardzo drogie!
Lenka - drogie to świeta prawda. Jednak nie najdroższe Cocodrino kosztują około 370 złotych bo tam trzeba zapłacić za spodnie ok 180 i za kurtkę około 150-180. Ja kupiłam Jaskowi kombinezon na allegro uzywany w stanie jak nowy za 170 złotych. I myślę że posłuży 2 sezony na pewno :tak: Więc wychodzi po 80 złtych na sezon.;-) Wydatek jednorazowy jest spory ale opłaca się:)

Witam :-)
Właśnie kupiłam kombinezon Tchibo 86/92 :-) zamówiłam na ich stronie, darmową przesyłkę mam i nawet kawę :-) wszystko wyszło 199zł.
Hm na samym początku myślałam o Tchibo później ten Wójcik no, ale widać ze pierwsza myśl najlepsza! :-) Napiszę jak już dostanę kombinezon :-)

Witam :-)
Właśnie kupiłam kombinezon Tchibo 86/92 :-) zamówiłam na ich stronie, darmową przesyłkę mam i nawet kawę :-) wszystko wyszło 199zł.
Hm na samym początku myślałam o Tchibo później ten Wójcik no, ale widać ze pierwsza myśl najlepsza! :-) Napiszę jak już dostanę kombinezon :-)

Będziesz na pewno zadowolona. Ja też taki mam :-)

a wykorzystalas juz te wczesniejsze grupony? bylas zadowolona? Ja sie przymierzam do czegos anytluszczowego :-)ale jak na zlosc nic nie ma w promocji :baffled:

z grouponu na solarium korzystam, jest spoko, ale mam tez groupon na zabiegi laserowe( przecenione niby z 1200 na 120zł), bylam tam raz, obsługa okropna, babka naburmuszona, poświęciła mi tylko ze 3 minuty!!!!!!!! serio- ( zmycie makijażu, laser krem) i po zabiegu, a w trakcie zabiegu powiedzialam, ze nie czuje ani ciepła ani szczypania podczas ekspozycji światłem laseru, a wiem ze powinnam czuć cokolwiek, a ona do mnie" to dobrze ze nie parzy i prosze przyjsc za 2 tyg to zrobimy jeszcze oczyszczanie maske i costam za 180 zł dodatkowo i wtedy jeszcze raz laser jeszcze heheheh ale nawet mi sie nie chcialo z nia gadac ani kłocic, wygladala, jakby nie byla zbytnio kompetentna, poza tym miala tłusta cere z tradzikiem, wiec nie wzbudzala we mnie zaufania, nie wiem czy pojde tam jeszcze, mimo ze w grouponie mialam 3 takie zabiegi w cenie ;) zła jestem na siebie, ze znowu dalam sie nabrac hehehe ale taki juz moj los ;)))))) mąż sie ze mnie śmieje, on by zrobił awanturę

Ostatnia edycja:
z grouponu na solarium korzystam, jest spoko, ale mam tez groupon na zabiegi laserowe( przecenione niby z 1200 na 120zł), bylam tam raz, obsługa okropna, babka naburmuszona, poświęciła mi tylko ze 3 minuty!!!!!!!! serio- ( zmycie makijażu, laser krem) i po zabiegu, a w trakcie zabiegu powiedzialam, ze nie czuje ani ciepła ani szczypania podczas ekspozycji światłem laseru, a wiem ze powinnam czuć cokolwiek, a ona do mnie" to dobrze ze nie parzy i prosze przyjsc za 2 tyg to zrobimy jeszcze oczyszczanie maske i costam za 180 zł dodatkowo i wtedy jeszcze raz laser jeszcze heheheh ale nawet mi sie nie chcialo z nia gadac ani kłocic, wygladala, jakby nie byla zbytnio kompetentna, poza tym miala tłusta cere z tradzikiem, wiec nie wzbudzala we mnie zaufania, nie wiem czy pojde tam jeszcze, mimo ze w grouponie mialam 3 takie zabiegi w cenie ;) zła jestem na siebie, ze znowu dalam sie nabrac hehehe ale taki juz moj los ;)))))) mąż sie ze mnie śmieje, on by zrobił awanturę
mąż ma rację;)

reklama
Do góry