reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
HUGGIES Classic Chusteczki nawilżane zapachowe 64 szt.

przypomniało mi się że miałam kiedyś te chusteczki były beznadziejne, za mokre i rwały się. Milusia czyte są w biedronce ??

Ja najbardziej lubię pampers
Zyrafko ło takie ło 4 pack x 62 sztuki chusteczek huggies pure (1874489834) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam ich 4*3pack:-D bo 10zł za 3paczki to już nigdzie nie znajde:-D
Perciu a ja teraz jakos się przekonałam do pieluch z huggisa, choc do tej pory może roz czy dwa ich uzywałam, ale uważam tylko te premium, bo inne są do d. a te premium kupiłam też 4kartony po 76szt bo są po 39.99:-D wychodzą taniej niz dada , a są bardziej chłonne:-)

Z innej beczki.
bardzo mi sie podoba nowy trend szalików z kaptórem, który mozna sobie po prostu nasunać zamiast mycki:-D
cos takiego ło ASOS szalik z kapturem Pom poms TANIO!!! (1882492286) - Aukcje internetowe Allegro tylko ja upatrzyłam troszkę inny typ, bo tu akurat nie podoba mi sie to wyciecie bo szyja będzie odkryta, marzy mi sie fioletowy, bo mam wpadajacy w ciemny fiolet płaszczyk i torebke bym se zaszalaął i do tego dokupiłam, co o tym myslicie??:-)

Ja jestem na etapie szukania ekspresu, ale ja wlaśnie absolutnie nie chce kapsułkowego tylko z młynkiem do kawy. Mozesz napisać dlaczego akurat kapsułkowy chcesz??

Kobietki chciałabym kupić jakiś ekspres kapsułkowy. polecacie jakiś?????? :-)
Ja mam Krupsa najtańszego i jestem zadowolona jedyna wada to cena kapsuł ale kawa jest pyszna więc polecam...te krupsy różnią się tylko wyglądem i wielkością pojemnika na wodę i dlatego kupiłam najtańszy dokładnie mam ten EKSPRES KRUPS KP1006 KP 1006 DOLCE GUSTO + KAWY (1875957723) - Aukcje internetowe Allegro z tego co słyszałam to krupsy są najlepsze bo mają ciśnienie 15 barów reszte mają mniej i kawa gorzej smakuje ale nie sprawdzałam innych

Mi mi co to znaczy że filiżanka skacze?? nic takiego nie zaobserwowałam...te większe mają większy pojemnik na wodę z tego co mam ja wychodzą 2 kawy po 220ml około a w tamtym pojemnik jest większy...właśnie pije przepyszną moche ale i tak najlepsze jest Macchiato vanilla.

reklama
Do góry