reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
i co kupiłaś już cos?? ja tez chcę coś Natankowi kupic i się zastanawiam co.
lipa nic nie upatrzyłam
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A ja kupiłam dziś Jagodzie takie drewniane klocki w biedronce za 20 zł. Były 3 rodzaje.
o to fajnie
C
cobra18
Gość
widzialam je.ale bylo mi szkoda kasy ;/A ja kupiłam dziś Jagodzie takie drewniane klocki w biedronce za 20 zł. Były 3 rodzaje.
to albo buty dla niego;/
milusia21
Fanka BB :)
widzialam je.ale bylo mi szkoda kasy ;/
to albo buty dla niego;/
zdecydowanie buty!!!!!!!!!!!!!!zabawek za pewne ma ful, a buty to buty
koriander
u nas klocki sa glownie wrzucane do nocnika albo rozwlekane po calym pokoju, chyba jeszcze kilka miesiecy minie zanim zacznie cos z nich ukladac ;-)
cobra pewnie ze buty waznejsze, Kuba sie w tym wieku moze bawic wszystkim, nawet stara gazeta ;-)
cobra pewnie ze buty waznejsze, Kuba sie w tym wieku moze bawic wszystkim, nawet stara gazeta ;-)
milusia21
u nas klocki sa glownie wrzucane do nocnika albo rozwlekane po calym pokoju, chyba jeszcze kilka miesiecy minie zanim zacznie cos z nich ukladac ;-)
moje też maja klocki i WCALE sie nimi nie bawią... teraz na topie u nas stolik edukacyjny, który służy: dla Szymonka do noszenia go po całym domu, dla Kuby żeby na niego wleśc z dupskiem
koriander
zastanawialam sie ostatnio czy warto by bylo jeszcze kupowac dla Lili taki stolik czy juz za "stara" jest :-)moje też maja klocki i WCALE sie nimi nie bawią... teraz na topie u nas stolik edukacyjny, który służy: dla Szymonka do noszenia go po całym domu, dla Kuby żeby na niego wleśc z dupskiemhehe
reklama
milusia21
zastanawialam sie ostatnio czy warto by bylo jeszcze kupowac dla Lili taki stolik czy juz za "stara" jest :-)
moje jak najdzie to "sekundę" sie pobawia, ale to raczej dla tego że "nowosc"