reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
anecznik moje lozeczko turystyczne ma materacyk ale jest taki cienki ze na dluzszy pobyt nie da rady na nim spac :no: wiec chce kupic zwykly i zostawie go pozniej u mojej mamy albo komus oddam, Lila i tak ma problemy ze spaniem w lozeczku wole jej nie dobijac :-D

Szkoda że mieszkasz tak daleko, mam jeden prawie nie używany, kupiony na wizyty u mamy, ale dowieźliśmy ostatecznie łóżeczko więc teraz leży nie potrzebny:(

Laski co kupowałyscie z zabawek jeszcze dla dzieci??Chciałabym cos Gai kupic ale nie bardzo wiem co:(

My już przestaliśmy kupować zabawki, na topie u nas są bajeczki, głównie ze zwierzątkami :) W hipermarketach jest sporo takich małych książeczek, z kilkoma grubymi kartami, same obrazki i tylko podpisy pod obrazkami. Mała ogląda to przy jedzeniu, między jedzeniem, wymiennie o zwierzątkach i o dzieciach (seria o Ubrankach :). A z zabawek to ostatnio najlepsze są gazety, mamy torebka, papier śniadaniowy albo wrzucony klocek do tekturowego pudełka po chusteczkach :)

My już przestaliśmy kupować zabawki, na topie u nas są bajeczki, głównie ze zwierzątkami :) W hipermarketach jest sporo takich małych książeczek, z kilkoma grubymi kartami, same obrazki i tylko podpisy pod obrazkami. Mała ogląda to przy jedzeniu, między jedzeniem, wymiennie o zwierzątkach i o dzieciach (seria o Ubrankach :). A z zabawek to ostatnio najlepsze są gazety, mamy torebka, papier śniadaniowy albo wrzucony klocek do tekturowego pudełka po chusteczkach :)

z zabawek bardziej rodzice mają frajdę, zwłaszcza z kupowania:-D najbardziej lubię powiększać kolekcję Lukasza samochdzików:-D

anecznik moje lozeczko turystyczne ma materacyk ale jest taki cienki ze na dluzszy pobyt nie da rady na nim spac :no: wiec chce kupic zwykly i zostawie go pozniej u mojej mamy albo komus oddam, Lila i tak ma problemy ze spaniem w lozeczku wole jej nie dobijac :-D

Nasze niby też ma materacyk ale szkoda gadać (cienki jak papier), więc ostatnio kupiliśmy taki TURYSTYCZNY MATERAC PIANKOWY 120 x 60 cm (1692147552) - Aukcje internetowe Allegro i jesteśmy zadowoleni :-) jest poręczny no i lepszy od tego co miał w łóżeczku.

co do zabawek to mój stary kupił ze dwa mc temu córci swojej kochanej Gąsienicę gawędziarkę z FP. w sklepie kosztowała 160 zł (kumpela mówiła,że na allegro kupiła za 102zł ale twierdziła,że gorszej jakości niż nasza) i Jadźka jest nią nadal zachwycona. Nadal się bawi, przekłada zwierzaczki i i dyla przy muzyce. Żadna zabawka jak na razie nie miała takiego wzięcia. A i jeszcze na imieninki dostała wózek, taką spacerówkę małą do lalek za 35zł i też nią wszędzie śmiga: w domu, na dworze i nie pytajcie co w niej przewozi, bo ładne lalki tam rzadko lądują hehe

Hmm to ja nie narzekam, Nela się bawi zabawkami, aczkolwiek na pierwszym miejscu są u niej książeczki - takie, o których pisze arica, małe,z kilkoma grubymi kartkami. Stoliczek edukacyjny mamy z firmy leap frog, taki nieco inny bo wygląda tak:
51ve6wkdqlsl500aa300.jpg
z innych kupionych ostatnio zabawek, mamy laptopik firmy vtech
vtech_baby_laptop.jpg
oraz muzyczne bębenki fp Fisher Price Muzyczne Bębenki K8845 - opinie o Fisher Price Muzyczne Bębenki K8845
i stonogę z leap frog LeapFrog Stonoga liternoga 46000 - opinie o LeapFrog Stonoga liternoga 46000
Z tego co wymieniłam w domu największe powodzenie ma stolik i stonoga a w podróży laptopik się sprawdza, w domu staram się jej go nie dawać

reklama
Do góry