reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

dorotka najpierw musisz sie zarejstrować na ich stronie a w dniu promocji klikasz na produkt w okazjach ale nie musisz kupować w ten sam dzień

reklama
Arica, śliczne te buciki!!! Mój dostał takie właśnie w stylu japonek od cioci i za nic w świecie nie chce ich nosić bo mu uwiera ten pasek, ale są takie piękne... szkoda że ich nie chce!!!

Ja kupiłam małemu w H&M sandałki na które polowałam od dłuższego czasu ale nie było rozmiaru, w końcu znalazłam, kupiłam, ale bez mierzenia bo byłam sama i co? za duże... grrr... ale jestem zła bo chciałam żeby miał na wakacje a tu taka wtopa... trudno, będą służyć jako pantofle na później ;)

Zobaczymy czy Pola będzie chciała chodzić w tych japonkach.. Na razie to by jej się kalosze przydały! :)

U nas w H&M nie było zadnych sandałków dla dzieci, dlatego kupiłam te w ReKids.. Czekałam i czekałam, ale u nas w H&M mają tylko trampeczki i dla dziewczynek takie buciki coś w stylu espadryli..

Jak macie w swoich miastach sklep Reserved Kids to odwiedzcie koniecznie :) Mają dużo promocji, my kupiliśmy dziś małej super kurteczkę, akurat takiej szukałam - cienkiej, wiosennej, ortalionowej. Przeceniona z 89,90zl na 39,90zl. I buciki na wakacje, tylko nie wiem, czy one nie mają za twardej podeszwy i czy się nadają do chodzenia? Co sądzicie?

Zobacz załącznik 369112 Zobacz załącznik 369113
Powiem Ci że takich bucików nie próbowałam ( w sensie piankowych choć oglądałam takie w Decathlonie) ale mój Krzysiek uwielbia buty bez usztywnianej pięty, takie typowe sandałki i chodzi w nich bardzo dobrze. A Reserved uwielbiam dla dzieci mamy z tamtąd masę koszulek i spodni (nawet w sezonie koszulki były po 14,99zł) ale rzadko jest oddział dla dzieci np. u mnie w Jankach nie ma, muszę jeździć do Piaseczna albo do W-wy do Galerii mokotów.

Edit...za to Kaloszy Krzysiek nienawidzi, za nic nie chce w nich chodzić, jedynie lubi w nich chlapać w kałuży a tak to nawet kroka nie chce w nich zrobić (chodzi jedynie za 2 ręce jak kilka miesięcy temu-normalnie się w nich cofa) a płacz jest od razu przy zakładaniu.

Zobaczymy czy Pola będzie chciała chodzić w tych japonkach.. Na razie to by jej się kalosze przydały! :)

U nas w H&M nie było zadnych sandałków dla dzieci, dlatego kupiłam te w ReKids.. Czekałam i czekałam, ale u nas w H&M mają tylko trampeczki i dla dziewczynek takie buciki coś w stylu espadryli..

te trampki w H&M sa super, kupilam Kubie wyglada git ;))))))))) i do tego taka czapke w kratke, super!!!!!!!

reklama
My się z NAN przezuciliśmy na Bebiko bo tańsze i wszędzie można kupić nawet w wiejskim sklepie na wakacjach, haha

Do góry