reklama
Arica, śliczne te buciki!!! Mój dostał takie właśnie w stylu japonek od cioci i za nic w świecie nie chce ich nosić bo mu uwiera ten pasek, ale są takie piękne... szkoda że ich nie chce!!!
Ja kupiłam małemu w H&M sandałki na które polowałam od dłuższego czasu ale nie było rozmiaru, w końcu znalazłam, kupiłam, ale bez mierzenia bo byłam sama i co? za duże... grrr... ale jestem zła bo chciałam żeby miał na wakacje a tu taka wtopa... trudno, będą służyć jako pantofle na później![]()
Zobaczymy czy Pola będzie chciała chodzić w tych japonkach.. Na razie to by jej się kalosze przydały!
U nas w H&M nie było zadnych sandałków dla dzieci, dlatego kupiłam te w ReKids.. Czekałam i czekałam, ale u nas w H&M mają tylko trampeczki i dla dziewczynek takie buciki coś w stylu espadryli..
adorea
Fanka BB :)
Powiem Ci że takich bucików nie próbowałam ( w sensie piankowych choć oglądałam takie w Decathlonie) ale mój Krzysiek uwielbia buty bez usztywnianej pięty, takie typowe sandałki i chodzi w nich bardzo dobrze. A Reserved uwielbiam dla dzieci mamy z tamtąd masę koszulek i spodni (nawet w sezonie koszulki były po 14,99zł) ale rzadko jest oddział dla dzieci np. u mnie w Jankach nie ma, muszę jeździć do Piaseczna albo do W-wy do Galerii mokotów.Jak macie w swoich miastach sklep Reserved Kids to odwiedzcie koniecznieMają dużo promocji, my kupiliśmy dziś małej super kurteczkę, akurat takiej szukałam - cienkiej, wiosennej, ortalionowej. Przeceniona z 89,90zl na 39,90zl. I buciki na wakacje, tylko nie wiem, czy one nie mają za twardej podeszwy i czy się nadają do chodzenia? Co sądzicie?
Zobacz załącznik 369112 Zobacz załącznik 369113
Edit...za to Kaloszy Krzysiek nienawidzi, za nic nie chce w nich chodzić, jedynie lubi w nich chlapać w kałuży a tak to nawet kroka nie chce w nich zrobić (chodzi jedynie za 2 ręce jak kilka miesięcy temu-normalnie się w nich cofa) a płacz jest od razu przy zakładaniu.
mama kubulki
Fanka BB :)
Zobaczymy czy Pola będzie chciała chodzić w tych japonkach.. Na razie to by jej się kalosze przydały!
U nas w H&M nie było zadnych sandałków dla dzieci, dlatego kupiłam te w ReKids.. Czekałam i czekałam, ale u nas w H&M mają tylko trampeczki i dla dziewczynek takie buciki coś w stylu espadryli..
te trampki w H&M sa super, kupilam Kubie wyglada git
C
cobra18
Gość
ja kupilam kubie kalosze,na jesien-moze wiosne
z biedronki,byly po 30zl,potem za 19,a teraz
,rzucili je po 9zl
z biedronki,byly po 30zl,potem za 19,a teraz
,rzucili je po 9zl
C
cobra18
Gość