reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ważne, że Fifiemu się podoba....my mamy autko smoby BUBBLE BUJAK CHODZIK JEZDZIK PCHACZ SMOBY POMARAŃC (1658653220) - Aukcje internetowe Allegro i na akumulator (i to się średnio sprawdza bo Krzysiek woli je pchać niż w nim jeździć) za to pierwsz sprawdza się nadal rewelacyjnie np. na spacer aby mu nóżki odpoczęły.
Ja dziś kupiłam tą lawetę LITTLE TIKES 170430 Wielka Laweta Samochód + BONUS (1649028277) - Aukcje internetowe Allegro i jest super więc polecam...plastik jest bardzo dobry jakościowo i Krzyśkowi się bardzo podoba a to najważniejsze. no i wart jest nswojej ceny (dałam 115zł)

Emalia ma ten pierwszy..fajna rzecz a laweta super!!!

reklama
A ja wczorej pojechałam do Janek specjalnie do H&M i co i d.pa nic nie kupiłam...fakt przeceny są (więcej dla dziewczynek) ale to szczegół, kolejki jak diabli, a mi się nic nie podobało, no może uszedł by jeden komplecik za 30zł (ale kolejki mnie odstraszyły) zielone spodenki w kratkę i koszulka z tygryskiem...w C&A dla Krzyśka też nic nie było...za to ja sobie kupiłam bluzkę i spodenki (po 39zł-czyli ujdzie) i w smyku kupiłam małemu piżamkę z tygryskiem za 25zł (też są przeceny ale nie rewelacyjne) teraz pojadę dopiero jak w Mothercare będą już przeceny i to zaawansowane...Za to mam u siebie rewelacyjny ciuchland gdzie obkupuje siebie i małego często w nowe rzeczy np. kupiłam sobie spódniczkę NEXT nową z metką za 5zł, spodenki 3/4 primark za 6zł, mojej mamie spodnie takie eleganckie w kant primark za 4,5zł- uwielbiam ten sklep.

A mam do sprzedania trochę ciuszków dla dziewczynek na 80 i 86 a będę miała też 2 sukienki jedna H&M druga George 104(wystawie dziś wieczorem) mam też (ale to na razie po za allegro) spodnie 86 nowe z metką NEXT(brązowe sztruksy) za 30zł plus przesyłka (krzyśkowi zostawiłam czarne więc te chętnie sprzedam)
tu jest link do dziewczęcych ciuszków Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A ja wczorej pojechałam do Janek specjalnie do H&M i co i d.pa nic nie kupiłam...fakt przeceny są (więcej dla dziewczynek) ale to szczegół, kolejki jak diabli, a mi się nic nie podobało, no może uszedł by jeden komplecik za 30zł (ale kolejki mnie odstraszyły) zielone spodenki w kratkę i koszulka z tygryskiem...w C&A dla Krzyśka też nic nie było...za to ja sobie kupiłam bluzkę i spodenki (po 39zł-czyli ujdzie) i w smyku kupiłam małemu piżamkę z tygryskiem za 25zł (też są przeceny ale nie rewelacyjne) teraz pojadę dopiero jak w Mothercare będą już przeceny i to zaawansowane...Za to mam u siebie rewelacyjny ciuchland gdzie obkupuje siebie i małego często w nowe rzeczy np. kupiłam sobie spódniczkę NEXT nową z metką za 5zł, spodenki 3/4 primark za 6zł, mojej mamie spodnie takie eleganckie w kant primark za 4,5zł- uwielbiam ten sklep.

A mam do sprzedania trochę ciuszków dla dziewczynek na 80 i 86 a będę miała też 2 sukienki jedna H&M druga George 104(wystawie dziś wieczorem) mam też (ale to na razie po za allegro) spodnie 86 nowe z metką NEXT(brązowe sztruksy) za 30zł plus przesyłka (krzyśkowi zostawiłam czarne więc te chętnie sprzedam)
tu jest link do dziewczęcych ciuszków Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a skąd Ty to bierzesz//ja chce ta ogrodniczke;)

Dziewczyny, mam do Was pytanko. Mam mozliwość sprowadzenia do Polski ubranek dla dzieci i nie wiem, czy znajde na to klientów :) Mi się podobają, ale wiecie jak to jest - każdy ma inny gust i nie wiem, czy mój jest zbieżny z gustem innych mam. Jednym słowem, czy kupiłybyście dla swoich dzieci coś z tych rzeczy:

Zobacz załącznik 363212Zobacz załącznik 363213Zobacz załącznik 363214Zobacz załącznik 363215Zobacz załącznik 363216Zobacz załącznik 363217

Dodam, że ceny by kształtowały się tak: pajacyki ocieplane z pierwszego zdjecia ok. 90-100zl, buciki-skarpetki antypoślizgowe ok. 5zl, śpiworek-fasolka ok. 100zl, buciki czerwone ok. 40zl, rajtuzy z motywami zwierzatek na pupie ok.20zl , szlafroczk ok. 90-100zl.

Co Wy na to? :)

Fajne te rzeczy, a cena do zaakceptowania:) Myślę że miała byś klientów

Arica- mi się te rzeczy podobają:)) Pewnie coś bym kupila hehe

A w H&M mega wyprzedaż!!! Bardzo dużo rzeczy po 10zl!!!!!!!! Polecam! Ja obkupiłam Jagode ze hoho mimo ze tak na prawde nic nie potrzebowała:)))

Buuu za późno tu zajrzałam i nie wiedziałam o wyprz w HM, byłam w trzech i pustki totalne

musisz spróbować by się dowiedzieć:) Życzę powodzenia i w razie czego dawaj namiary na allegro chyba że gdzie indziej będziesz sprzedawać:)

Na allegro na pewno, a oprocz tego chyba gdzies 'stacjonarnie', ale to jeszcze wszystko jest w fazie kalkulacji :)

btw: Jakby któraś z Was potrzebowała Huggiesow na basen to potwierdzam, ze w Biedronce wciąż są po 13,90. Kupiłam małej 2 paczki na wakacje i zapłaciłam niecałe 28 zł, a w Realu za 1 bym zapłaciła 25 z groszami! :)

Ostatnia edycja:
Wiem że to pewnie nie odpowiedni wątek ale przeglądałam gazetkę reklamową jednego z supermarketów budowlanych i natknęłam się na glazurę Hello Kitty, to był pierwszy szok, ale różową łazienkę w Hello Kitty jeszcze jakoś przełknęłam ale ceny kafelek już nie 159 zł za metr kwadratowy :szok::szok::szok:

reklama
W Selgrosie są do kupienia Pampersy - 2xJumbo Pack w cenie 89,90zl brutto (czyli 2x 70szt). A w Rossmanie jest taka sama promocja, z tym że dodatkowo jak się kupi Jumbo Packa to można dostać paczkę chusteczek nawilżających Pampersa za 1 zł.

W Selgrosie były też na promocji jogurciki Bobovity, ale tylko truskawkowe (3+1gratis) w cenie jak dobrze pamiętam 6,90zl albo coś koło tego, na pewno nie więcej niż 7 zł..

Do góry