reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Wiem że to pewnie nie odpowiedni wątek ale przeglądałam gazetkę reklamową jednego z supermarketów budowlanych i natknęłam się na glazurę Hello Kitty, to był pierwszy szok, ale różową łazienkę w Hello Kitty jeszcze jakoś przełknęłam ale ceny kafelek już nie 159 zł za metr kwadratowy :szok::szok::szok:

heheehehehehe ale mi humor poprawiłaś aż się popłkałam ze śmiechu, nie mogę, dzięki

reklama
Jak macie w swoich miastach sklep Reserved Kids to odwiedzcie koniecznie :) Mają dużo promocji, my kupiliśmy dziś małej super kurteczkę, akurat takiej szukałam - cienkiej, wiosennej, ortalionowej. Przeceniona z 89,90zl na 39,90zl. I buciki na wakacje, tylko nie wiem, czy one nie mają za twardej podeszwy i czy się nadają do chodzenia? Co sądzicie?

butki.jpg kurteczka.jpg

Arica, śliczne te buciki!!! Mój dostał takie właśnie w stylu japonek od cioci i za nic w świecie nie chce ich nosić bo mu uwiera ten pasek, ale są takie piękne... szkoda że ich nie chce!!!

Ja kupiłam małemu w H&M sandałki na które polowałam od dłuższego czasu ale nie było rozmiaru, w końcu znalazłam, kupiłam, ale bez mierzenia bo byłam sama i co? za duże... grrr... ale jestem zła bo chciałam żeby miał na wakacje a tu taka wtopa... trudno, będą służyć jako pantofle na później ;)

Jak macie w swoich miastach sklep Reserved Kids to odwiedzcie koniecznie :) Mają dużo promocji, my kupiliśmy dziś małej super kurteczkę, akurat takiej szukałam - cienkiej, wiosennej, ortalionowej. Przeceniona z 89,90zl na 39,90zl. I buciki na wakacje, tylko nie wiem, czy one nie mają za twardej podeszwy i czy się nadają do chodzenia? Co sądzicie?

Zobacz załącznik 369112 Zobacz załącznik 369113
W Re przeceny już ze 2 tygodnie trwają, u mnie już niestety same końcówki:( Ale kupiłam Małej spodenki i piżamkę:) Iga ma do chodzenia butki trzymające piętę, balerinki i sandałki i w tych które trzymają piętę zdecydowanie najpewniej popyla. Te butki w sumie kiepsko nóżkę będą trzymać hmmm ciężko powiedzieć czy będą wygodne, ale wydaje mi się że maluchowi który dopiero stawia pierwsze kroczki może być w nich ciężko...ale może się mylę:tak:

W Re przeceny już ze 2 tygodnie trwają, u mnie już niestety same końcówki:( Ale kupiłam Małej spodenki i piżamkę:) Iga ma do chodzenia butki trzymające piętę, balerinki i sandałki i w tych które trzymają piętę zdecydowanie najpewniej popyla. Te butki w sumie kiepsko nóżkę będą trzymać hmmm ciężko powiedzieć czy będą wygodne, ale wydaje mi się że maluchowi który dopiero stawia pierwsze kroczki może być w nich ciężko...ale może się mylę:tak:

Mi też się wydaje że jeszcze za wcześnie na takie butki.

reklama
Do góry