reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

kasia ja kupiłam taką fontannę siostrzenicy pod choinkę (miała wtedy 10 m-cy), zamawiałam przez allegro i jak przyszła to byłam załamana, bardzo głośna i wydawało mi się że jej nie zainteresuje a okazała się dużym zainteresowaniem zarówno siostrzenicy jak i starszych dzieci (2 i 4 latka) ja osobiście bym nie chciała takiej fontanny w domu bo naprawdę jest głośna :) ale dzieciakom się podoba

reklama
Nie wiem, czy pisałyście - w real znów promocja na mleko Nan - przy zakupie 3 szt. 1 szt. po 10,66 zł, poza tym deserki 130 g. po 1,99 zł przy zakupie 3 szt., a duże desery 190 g i dania ( w tym bio) po 3,53 zł przy 3 szt. W Carrefour za 79,90 132 szt. pampersów.

Dzięki, juz zakupiłam! Cena suuuuper!!! Zawsze takie pudło kupowałam za 99zl..

Właśnie, że nie takie hehe. Ja też tak myślałam, że mają lepszą ofertę niż Tesco, ale to wychodzi na to samo.

W cerrfurze kosztują 79,90 ale czwórek jest 132szt a w Tesco za 99,90 kupujesz 164szt czwórek. Teoretycznie po przeliczeniu wychodzi na to samo ;-)

Dziewczyny wystawiłam parę aukcji, może Wam coś się przyda

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a ja mam na sprzedaz karuzele canpola - z przesyla 45zl (do negocjacji)

i baldachim ze stelażem i ochraniaczem drewex'a za 50zl ;p

kasiulka szkoda ze ta posciel taka bardziej ''chlopieca'' nie jest bo bym kupila

Właśnie, że nie takie hehe. Ja też tak myślałam, że mają lepszą ofertę niż Tesco, ale to wychodzi na to samo.

W cerrfurze kosztują 79,90 ale czwórek jest 132szt a w Tesco za 99,90 kupujesz 164szt czwórek. Teoretycznie po przeliczeniu wychodzi na to samo ;-)
A widzisz! No własnie cos mi się wydawalo ze jakies mniejsze te paczki..

Dziewczyny oświećcie mnie jak to jest z tą sprzedażą ciuchów na allegro, przymierzam się już od jakiegoś czasu ale czytam ten regulamin i cennik i wciąż ciemna jestem :-)

kajdusia ile zapłaciłaś za wystaiwnie np, kurtki jeśli można wiedzieć??
Jedyne co zrozumiałam (jeśli dobrze zrozumiałam) to że zwracają kasę za wystawienie przedmiotu i pobierają prowizję. Jak to jest?

Dziewczyny oświećcie mnie jak to jest z tą sprzedażą ciuchów na allegro, przymierzam się już od jakiegoś czasu ale czytam ten regulamin i cennik i wciąż ciemna jestem :-)

Jedyne co zrozumiałam (jeśli dobrze zrozumiałam) to że zwracają kasę za wystawienie przedmiotu i pobierają prowizję. Jak to jest?

srednio za wystawienie jednej aukcji placi sie od 50gr do kilku zl,w zaleznosci jakie dodatki sie chce miec - cene minimalna,czy wyroznienie etc

za wystawienie przedmiotu nie oddaja siana, jest od czegos prowizja zwrotna,ale to sa takie grosze ze nawet nie wiem co i jak:)

ale nawet placac te 2zl za aukcje,a ciuszek sie sprzeda za 10,czy 15zl to jest sie do przodu

Za wystawienie tej kurtki chyba 0,40 groszy zapłaciłam, potem płaci się jeszcze prowizję za sprzedać. Prowizję zwracają, jak ktoś coś u Ciebie kupi i nie zapłaci

kasiulka ile chcesz za ta posciel???
juz ja licytuje ale piekna jest:)

No fajna jest ale ja mam tonę pościeli a Hania śpi ze mną w łóżku. Ja tam zrobiłam aukcję bez ceny minimalnej, za ile pójdzie to pójdzie ale dużo wyświetleń nie ma, więc może Ci się Lena uda :-)
Aukcji nie mogę usunąć bo jest licytacja, kiedyś tak zrobiłam i dostałam ostrzeżenie od Allegro hehehe

Wystawiłam dzisiaj nowe aukcje, ciuszki po Hani, cały dzień to robiłam hehe

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry