reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
I dobrze. Ja tam pieniądze ze sprzedaży przeznaczę na nowe ciuszki ;-)
Ja też tak robie, wszystkie pieniądze ze sprzedaży idą z powrotem na nowe rzeczy, głównie ciuszki i zabawki. Kup[iłam Krzyśkowi na święta taki komplecik EARLY DAYS nowa bluza + koszulka polo 12-18m-cy (1505623606) - Aukcje internetowe Allegro , wylicytowałam tez fajne spodnie DŻINSY Z APLIKACJAMI dla chłopca - 86 (1500374316) - Aukcje internetowe Allegro
A w ciuchlandzie ostatnio wydałam 86zł Ale masę pięknych ubranek -sporo nówek- kupiłam na 2-3 latka a ubranka na ten wiek takie świetne to rzadkość

Kasiu koszulki i chyba spodnie ale nie zachwycające:) W następnym tygodniu przyjdzie pocztą "nowa dostawa" i będę miała na pewno dużo rzeczy wiosna - lato dla chłopaka. W pierwszej dostawie nie wzięłam dużej ilości ciuszków chłopięcych , by mnie nie korciło , ale okazuje się że wystarczy tylko bym otworzyła szafę Jasia i jej zawartośc i mi przechodzi:) Jak widzę myyyliony prasowania:) Kochana napisz mi co chcesz a jak przyjdą to Ci porobię zdjęcia:)

Widzialam ze wystawiacie aukcje na allegro, kiedys czytalam statystyki ze najlepiej wystawiac tak by aukcja konczyla sie w niedziele w godz 20 21 bo wtedy najwiecej osob odwiedza allegro i duze prawdopodobienstwo sprzedazy jest:)

reklama
Do góry