reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Eagle- dla mnie taki rowerek co pokazałaś to nie rowerek;/ To inny rodzaj wózka. Nie ma bata zeby dziecko tam pedałowało...
Rowerek musi mieć pedały pod nogami a nie przy przednim kółku i łańcuch zeby wogole miało siłe ruszyć!!!
Hanka miala taki i sprawdził się super, stoi w piwnicy i czeka na Jagode ROWEREK / ROWER na łańcuch POLSK I!! na prezent (1502313615) - Aukcje internetowe Allegro
A dla Jagody chce kupic taki Drewniany rowerek biegowy jeździk BIKER EasyGO 24h (1489338962) - Aukcje internetowe Allegro

Magdax- ja kupiłam trzewiki ecco ale Jagoda się ich boi :szok: Za kazdym razem jak jej zakładam to zaczyna płakać!!

Ostatnia edycja:
może i nie rowerek, moja jeździła takim w zeszłym roku jak miała ok 1,5 roku i nikt nie narzekał, dla mnie opcja z podnóżkami była dobra bo gdy się zmęczyła nóżki jej nie wisiały bezwładnie tylko miały oparcie a wiadomo że dziecko nie ma zbyt wiele siły żeby za długo samo pedałować
w tym roku chcemy kupić już taki normalny

Magdax- ja kupiłam trzewiki ecco ale Jagoda się ich boi :szok: Za kazdym razem jak jej zakładam to zaczyna płakać!![/QUOTE]

a moglabys podeslac linka jesli to nie problem...kompletnie nie wiem jakie buty wybrac jako pierwsze...

ja Krzyśkowi teraz kupiłam coś takiego(czekam na przesyłkę-kupiłam oczywiście używane) Kula-pelna-niespodzianek_Fisher-Price,images_zdjecia,1,FPG6168_5.jpg
a mam chęć jeszcze na te pojazdy Zestaw pojazdów budowlanych SUPER JAKOŚĆ od RAMIZ (1483113497) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry