reklama
agast22
Fanka BB :)
Eagle- dla mnie taki rowerek co pokazałaś to nie rowerek;/ To inny rodzaj wózka. Nie ma bata zeby dziecko tam pedałowało...
Rowerek musi mieć pedały pod nogami a nie przy przednim kółku i łańcuch zeby wogole miało siłe ruszyć!!!
Hanka miala taki i sprawdził się super, stoi w piwnicy i czeka na Jagode ROWEREK / ROWER na łańcuch POLSK I!! na prezent (1502313615) - Aukcje internetowe Allegro
A dla Jagody chce kupic taki Drewniany rowerek biegowy jeździk BIKER EasyGO 24h (1489338962) - Aukcje internetowe Allegro
Magdax- ja kupiłam trzewiki ecco ale Jagoda się ich boi Za kazdym razem jak jej zakładam to zaczyna płakać!!
Rowerek musi mieć pedały pod nogami a nie przy przednim kółku i łańcuch zeby wogole miało siłe ruszyć!!!
Hanka miala taki i sprawdził się super, stoi w piwnicy i czeka na Jagode ROWEREK / ROWER na łańcuch POLSK I!! na prezent (1502313615) - Aukcje internetowe Allegro
A dla Jagody chce kupic taki Drewniany rowerek biegowy jeździk BIKER EasyGO 24h (1489338962) - Aukcje internetowe Allegro
Magdax- ja kupiłam trzewiki ecco ale Jagoda się ich boi Za kazdym razem jak jej zakładam to zaczyna płakać!!
Ostatnia edycja:
może i nie rowerek, moja jeździła takim w zeszłym roku jak miała ok 1,5 roku i nikt nie narzekał, dla mnie opcja z podnóżkami była dobra bo gdy się zmęczyła nóżki jej nie wisiały bezwładnie tylko miały oparcie a wiadomo że dziecko nie ma zbyt wiele siły żeby za długo samo pedałować
w tym roku chcemy kupić już taki normalny
w tym roku chcemy kupić już taki normalny
To tak jak Kamil, może nie boi się ale zdecydowanie nie lubi mieć na nogach bucików :-) pułki co i tak nie chodzi to w wózku mu tylko cieplej nogi kocem owijam :-)
Klementinka
ooo mi tez sie marzy drewniany jezdzik dla Jasia ale z tym to chyba poczekamy do przyszlej wiosny;-)
MIMIC | Niemowlęce | Dziecięce | Polska: ecco.com
czy taka wysokosc moze byc...chociaz na lato troche za bardzo zabudowane hihihi
sama nie wiem na co sie nastawic...?
czy taka wysokosc moze byc...chociaz na lato troche za bardzo zabudowane hihihi
sama nie wiem na co sie nastawic...?
co myślicie o takiej zabawce
FONTANNA Z PIŁECZKAMI KULKAMI PIŁKAMI SUPER CENA (1491935789) - Aukcje internetowe Allegro
??
Planowalam zakup tej fontanny, ale kolezanki z forum gazety.pl odradzily
Podobno farba odlazi z pileczek a sama fontanna wydaje z siebie straszne odglosy (muzyczka)
Pisaly tyle ze "dobrze ze sie zepsula"
Ja zrezygnowalam z zakupu, ale ponoc oryginalna playskool jest super.
adorea
ja Krzyśkowi teraz kupiłam coś takiego(czekam na przesyłkę-kupiłam oczywiście używane)
a mam chęć jeszcze na te pojazdy Zestaw pojazdów budowlanych SUPER JAKOŚĆ od RAMIZ (1483113497) - Aukcje internetowe Allegro
a mam chęć jeszcze na te pojazdy Zestaw pojazdów budowlanych SUPER JAKOŚĆ od RAMIZ (1483113497) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Klementinka
KasiaJ my mamy ta z playskool i jest fajna, dosc glosna ale frajde robi