reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Chyba nie ma innej możliwości przy 5cio punktowych pasach u nas jest podobnie :) że 2 boczne trzeba wpiąć w 3 pomiędzy nogami. :)

reklama
Cieszę się, że mogłam pomóc. Jeśli chodzi o zapiecie, to mogliby to rozwiązać trochę inaczej, np. żeby obie końcówki wpinać w tą trzecią osobno. A i tak mogłyby się rozpinac razem po naciśnieciu przycisku. Bo teraz trzeba je złożyć razem żeby się dało wpiąć i to jest kłopotliwe. Ale tak jak mówiłam nie mam porównania, bo nosiedłko mieliśmy tej samej firmy. Może wszędzie tak jest :)

chyba wszedzie tak jest z tym zapieciem bo w naszym foteliku tez tak jest a mamy zupelnie innej firmy
klopotliwe, zwlaszcza jak dziecko krzyczy, ty sie pocisz i probujesz wpiac jedno w drugie a potem w trzecie

my kupilismy Bebe Comfort Asis z obracanym siedziskiem, jest troce cieki,ale to chyba dobrze , bardzo dobrze sie go mocuje ,nie ma opcji,zeby fotelik wypadl,nawet gdy pas sie glowny odepnie. W testach zdobyl 3 gwiazdki na 5 to i tak dobrze. Wiele z was pewnie kupuje fotelik ,bo patrzy na cene . moj jest od 9-18kg czyli do ok .po roku

a co cię w Maxi Cosi przekonało?
Mocowanie jest bardzo stabilne z napinaczami pasów (jednak zrezygnowałam z isofixa), ma pochylane siedzisko, regulowany zagłówek, wysokie noty w testach bezpieczeństwa, podoba mi się sposób zapinania, pasy są jakby lekko sprężyste, głównym konkurentem był recaro, w testach podobnie, ale zupełnie nie podoba mi się z wyglądu wiem że nie ma to żadnego wpływu na bezpieczeństwo, to tylko taka moja subiektywna opinia.

widzę że sporo osób ma lub myśli o Recaro my również, mój bratanek ma taki i są zadowoleni, choć oni dużo nie jeżdżą.
myśleliśmy też o Tobim Maxi Cosi ale sama już nie wiem... musiałabym Tymka do nich poprzymierzać...
a kupowałyście przez neta czy w stacjonarnym sklepie?jak cenowo?bo ja tylko wiem jak wypadają na allegro nie wiem czy gdzieś są w Toruniu...

reklama
Do góry