reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Bylam w Rosmanie i niby jest ta promocja na słoiczki 1+1 za pól ceny ale w tym w ktorym bylam były tylko 3 rodzaje obiadkow po 6 miesiącu

to prawda, u nie najwięcej po 8mies. Przemyślałam sobie i robię kolejną wyprawę po nie , bo i tak będę później kupować :-D

Kasia moja koleżanka ma krzesełko z Ikea i powiem Ci że małemu się o wiele lepiej siedziało niż w tym co Ty masz i ja zresztą też. nie była potrzebna poduszka....teraz trochę żałuje że ja takiego nie kupiłam.

a które? plastikowe antilopa (cz jakoś tak?) czy drewniane?

TrippTrappPink_withTalesPink.jpg
my mamy takie Tripp Trapp Stokke ale chyba ich nie ma w Polsce.. najfajniejsze jest to ze wlasnie Lila siedzi z nami bezposrednio przy stole, krzeslo mozna tak wyregulowac ze pasuje do kazdego stolu no i jest w zasadzie na wiele wiele lat, ostatecznie mozna z niego zrobic zwykle krzeslo.
trapp.jpg

Byłam nie dawno w H&M i u nas taka różowa sukieneczka z kwiatuszkami była przeceniona z 60zł na 30zł, szkoda tylko że już były tylko rozmiary 68 i 86:( O ile dobrze pamiętam koriander chciała ją kupić i jeszcze ktoś dla dwójki dziewczynek:-)

Dziewczyny, rzadko się wypowiadam (właściwie wcale:)), ale podczytuję i wiele razy skorzystałam z okazji, które polecałyście. Chcąc się odwdzięczyć informuję: w Biedronce wyprzedaż, i tak m. in.:
- ślimak smakosz klocków za 30zł
- klocki drewniane - 30zł
- lego duplo - 30zł
- kolejka elektryczna - 50zł
- ogromne ciężarówy firmy Wader - 30zł
- parking 3D firmy Wader - 30zł
- nawilżacze powietrza Clarus - 50zł

w Tesco od czwartku m.in
mleko Bebilon 2 szt za 60 zł
mleko Nan 2 za 20 zł
chusteczki pampers 4 +2 gratis za 24,99 zł
Pampersy Multi Pack za 99,95zł ( w roz.3 jest 186 szt jak inne rozmiary nie wiem)
pieluchy Huggies Giga Pack za 59,99zł
dania Bobovita 190g 6 szt za 18,76zł
desery Hipp 160g 6 szt za 22,76zł
sok BoboFrut 4 szt za 7,49zł

reklama
W tych Multipakach 4 są 162szt, 3xopakowanie po 54szt:) Dzisiaj przytaszczyłam toto do domu;)

Ale coś przeglądam gazetki biedronki i nie widzę tego ślimaka? To ma być Fiher Price?

Ostatnia edycja:
Do góry