reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
o to ci chodziło?
cena 17,99 za do wyboru:

• 2 szt. body, rozmiary: 50-80
  • bluzka, rozmiary: 50-80
  • piżamka, rozmiary: 50-80
  • 2 szt. śliniaków
  • 2 pary rajstop, rozmiary: 50-80
  • 4 pary skarpet, rozmiary: 15-23
  • z motywami: Minnie lub Kubuś Puchatek

Ale tam jest napisane że 17,99 za 1opakowanie, a w opisie jest co się w tym opakowaniu znajduje... kurcze już sama nie wiem... chyba nie potrafię już czytać ze zrozumieniem:) Pójdę do sprawdzić i powiem:)

Zdec- czego nie rozumiesz? Masz do wyoru np 2 pary rajstop za 17,99 lub 2 szt body za 17,99 lub pizamke za 17,99 itd :)))))

Ale tam jest napisane że 17,99 za 1opakowanie, a w opisie jest co się w tym opakowaniu znajduje... kurcze już sama nie wiem... chyba nie potrafię już czytać ze zrozumieniem:) Pójdę do sprawdzić i powiem:)

Dokładnie, właśnie mama dzwoniła z Lidla - albo 2 szt rajstop albo 2 szt body itp. ;-)

Macie rację:) Ja naiwna myślałam że wszystko za 18zł.. hahahahaha... Widziałam to, w sumie podobała mi się tylko piżamka, ale u nas są najwięjsze 62/68:( Jutro będę u klienta a po drodze mam na Hubskiej Lidla, namówię mojego żeby tam zajechać za tą piżamką:)

Macie rację:) Ja naiwna myślałam że wszystko za 18zł.. hahahahaha... Widziałam to, w sumie podobała mi się tylko piżamka, ale u nas są najwięjsze 62/68:( Jutro będę u klienta a po drodze mam na Hubskiej Lidla, namówię mojego żeby tam zajechać za tą piżamką:)

Niby ladne te pizamki, ale mama mówi, ze gatunkowo najlepsze nie byly. Skusila sie tylko na rajstopki

hehe dobra jesteś;)

Specjalnie pojechałam dziś z moim do Lidla a tam wszystko różowe :-( :-( więc Kamilkowi się nie dostało, przynajmniej jesteśmy 20 zł do przodu :-)

W biedronce są takie pchacze w promocji co o nich myślicie?
Teściowa zobaczyła i chce kupić, wcześniej myślałam o Fisher Price a teraz sama już nie wiem:confused: pchacz.jpg

reklama
W biedronce są takie pchacze w promocji co o nich myślicie?
Teściowa zobaczyła i chce kupić, wcześniej myślałam o Fisher Price a teraz sama już nie wiem:confused:Zobacz załącznik 301516

Mi się podoba :-) i cenowo pewnie też atrakcyjniejszy bo w Fisher Price płaci się też za samą nazwę. Spróbuj poszukać opinii w necie.

Do góry