reklama
W tesco od 18 listopada do 1 grudnia będą:
kaszki mleczne Bobovita 11zł za dwie;
190g dania Bobovita 6zł przy zakupie 2szt;
deserki Bobovita za 2szt. 4zł;
deserki Gerber 5zł za 2;
dania gerber 190 gram 9zł za 2
chusteczki pampers 4opakowania 20,99
deserki Gerber 5zł za 2;
W tesco od 18 listopada do 1 grudnia będą:
deserki Gerber 5zł za 2;
Jeśli chodzi o kaszki Bobovity to tańsze są na Realu - po 9,49zł za 2szt. ale takich samych smaków. Do wyboru są: morelowa, bananowa, malinowa i chyba zwykła też jest
może komuś się przyda:
D-Vitum Witamina D dla niemowląt, kapsułki twist-off, 36 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Oceanic Oillan, emulsja, 500 ml + szampon, płyn, Baby, 150 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
a jak ktoś daje maluchowi NAN to w Rossmanie NAN PRO 1 600g kosztuje 20,59 zł, to chyba całkiem korzystna cena
D-Vitum Witamina D dla niemowląt, kapsułki twist-off, 36 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Oceanic Oillan, emulsja, 500 ml + szampon, płyn, Baby, 150 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
a jak ktoś daje maluchowi NAN to w Rossmanie NAN PRO 1 600g kosztuje 20,59 zł, to chyba całkiem korzystna cena
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Mam przed sobą gazetkę rossmana i są w promocji słoiczki Hipp, kaszki po 3.99zł (musze kupić dużo dużo tej z czekoladą) owocę &zboża 3.99zł (też mały uwielbia więc musze kupić) zupki, pierwsze dania i dania po 4.49zł i owoce po 2.49zł...obiadki gerber po 3.99zł, soczki po 1.99zł i owoce po 1.99zł, kaszki nestle te w kartonach np. manna i zdrowy brzuszek po 7.99zł
a dobre sa te z czekolada? Ja dzisiaj bylam w rossmanie i kupilam te kaszki po 3,99 ;-)
Jak dla mnie w pepco to jest straszny szajs...po jednym praniu się rozciąga, a butki mały pościerał za pierwszym razem. Już tam więcej nic nie kupie, za tą kasę w ciuchlandzie mam dużo lepszą jakość i więcej ciuszków...ale każdy ma swoje zdanie, albo ja na taki szajs trafiłam może, nie wiem.,
To super :-( a my kupiliśmy śliczny komplet właśnie w Pepco w prezencie dla maluszka znajomych :-(
Kasiula1982
Fanka BB :)
ja tam jestem zadowolona z Pepco- kupuje półśpiochy, bodziaki i jak dla mnie są ok, całe lato tylko z pepco miał Filip bodziaki i dalej jak nowe wyglądają, półśpiochy też super i nie zauważyłam, żeby się rozciągały czy cośJak dla mnie w pepco to jest straszny szajs...po jednym praniu się rozciąga, a butki mały pościerał za pierwszym razem. Już tam więcej nic nie kupie, za tą kasę w ciuchlandzie mam dużo lepszą jakość i więcej ciuszków...ale każdy ma swoje zdanie, albo ja na taki szajs trafiłam może, nie wiem.,
co do zakupów w Pepco zgodze się ze bodziaki są ok ( też często je kupuję) ale bluzeczki i spodnie czy spódniczki już nie kupiłam kilka jakiś czas temu dla Asi i po pierwszym praniu już sie porozciągały i jakieś takie zdeformowanie sie zrobiły
reklama
C
cobra18
Gość
ja dostalam dla malego desik z pepco.. no i po godzinie noszenia na lokciach material sie zmechacil, calosc farbowala,a po praniu wygladala jak polar, a nie dres