reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
W tesco od 18 listopada do 1 grudnia będą:
kaszki mleczne Bobovita 11zł za dwie;
190g dania Bobovita 6zł przy zakupie 2szt;
deserki Bobovita za 2szt. 4zł;
deserki Gerber 5zł za 2;
dania gerber 190 gram 9zł za 2
chusteczki pampers 4opakowania 20,99

W tesco od 18 listopada do 1 grudnia będą:
kaszki mleczne Bobovita 11zł za dwie;
190g dania Bobovita 6zł przy zakupie 2szt;
deserki Bobovita za 2szt. 4zł;
deserki Gerber 5zł za 2;
dania gerber 190 gram 9zł za 2
chusteczki pampers 4opakowania 20,99

Jeśli chodzi o kaszki Bobovity to tańsze są na Realu - po 9,49zł za 2szt. ale takich samych smaków. Do wyboru są: morelowa, bananowa, malinowa i chyba zwykła też jest :)

Mam przed sobą gazetkę rossmana i są w promocji słoiczki Hipp, kaszki po 3.99zł (musze kupić dużo dużo tej z czekoladą) owocę &zboża 3.99zł (też mały uwielbia więc musze kupić) zupki, pierwsze dania i dania po 4.49zł i owoce po 2.49zł...obiadki gerber po 3.99zł, soczki po 1.99zł i owoce po 1.99zł, kaszki nestle te w kartonach np. manna i zdrowy brzuszek po 7.99zł

a dobre sa te z czekolada? Ja dzisiaj bylam w rossmanie i kupilam te kaszki po 3,99 ;-)

Jak dla mnie w pepco to jest straszny szajs...po jednym praniu się rozciąga, a butki mały pościerał za pierwszym razem. Już tam więcej nic nie kupie, za tą kasę w ciuchlandzie mam dużo lepszą jakość i więcej ciuszków...ale każdy ma swoje zdanie, albo ja na taki szajs trafiłam może, nie wiem.,

To super :-( a my kupiliśmy śliczny komplet właśnie w Pepco w prezencie dla maluszka znajomych :-(

Jak dla mnie w pepco to jest straszny szajs...po jednym praniu się rozciąga, a butki mały pościerał za pierwszym razem. Już tam więcej nic nie kupie, za tą kasę w ciuchlandzie mam dużo lepszą jakość i więcej ciuszków...ale każdy ma swoje zdanie, albo ja na taki szajs trafiłam może, nie wiem.,
ja tam jestem zadowolona z Pepco- kupuje półśpiochy, bodziaki i jak dla mnie są ok, całe lato tylko z pepco miał Filip bodziaki i dalej jak nowe wyglądają, półśpiochy też super i nie zauważyłam, żeby się rozciągały czy coś

co do zakupów w Pepco zgodze się ze bodziaki są ok ( też często je kupuję) ale bluzeczki i spodnie czy spódniczki już nie kupiłam kilka jakiś czas temu dla Asi i po pierwszym praniu już sie porozciągały i jakieś takie zdeformowanie sie zrobiły

reklama
ja dostalam dla malego desik z pepco.. no i po godzinie noszenia na lokciach material sie zmechacil, calosc farbowala,a po praniu wygladala jak polar, a nie dres

Do góry