reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

Kasiu, a ten elektroniczny to Ci dobrze mierzy, bo mam taki i niestety co mierzenie to inna temp[eratura...czasami jest spora różnica.
ja rowniez mam elektroniczny, mierze nim w pupie i temp zalezy od tego jak go sie gleboko wepchnie :) Ale generalnie dobrze wskazuje i szybko (ok 5 sec)

Anneczik hehe to mozna kupic alkomat w sklepie? nie wiedzialam:-D
katarzyna a to powstanie warszawskie to o czym?:-p

Ostatnia edycja:
reklama
athena - ja też mam elektroniczny i w sumie to za każdym razem wykonuję 3-4 pomiary w różnych częściach czoła i w uchu i uśredniam, czasem są różnice w pomiarach ale zazwyczaj nie większe niż 0,5 stopnia
koriander - można kupić http://www.alkomaty.sklep.pl/ , kiedyś kolega dostał i na imprezie wszyscy po kolei sobie mierzyli poziom alkoholu :) Normalnie najlepsza zabawka :)

Dziewczyny potrzebuje pomocy...pewnie macie już od dawna termometry (ja wyrodna matka nie mam, i nigdy nie był potrzebny bo mały nie miał gorąCZKI) ale musze kupić, jakie polecacie, który się sprawdził, chce jutro kupić bo może być potrzebny i nie chce się obudzić z ręką w nocniku.

Ja też nie mam jeszcze termometru, to znaczy nie kupowałam żadnego specjalnie dla dziecka. Mamy elektryczny i spokojnie wystarcza, tylko raz z niego korzystałam maminym sposobem czyli termometr w pupę :-) :-) Wydaje mi się że niema sensu wydawać kupę kasy na jakiś wymyślny termometr tym bardziej że często się z niego nie korzysta :-) a wiadomo im coś ma więcej bajerów tym bardziej zawodne :-D a nasze dzieci szybko podrosną na tyle by samodzielnie trzymać termometr pod pachą.

Alkomat to pewnie na allegro kupię :-D tam wszystko można znaleźć :-)

Ostatnia edycja:
elektroniczny-termometr-z-miekka-koncowka-dla-dzieci-i-niemowlat-9-104-canpol.jpg

no ja o tym wlasnie pisze

athena - ja też mam elektroniczny i w sumie to za każdym razem wykonuję 3-4 pomiary w różnych częściach czoła i w uchu i uśredniam, czasem są różnice w pomiarach ale zazwyczaj nie większe niż 0,5 stopnia
koriander - można kupić Alkomat Alkomaty Testery trzeźwości - Sprzedaż Serwis Kalibracja Alkomatów , kiedyś kolega dostał i na imprezie wszyscy po kolei sobie mierzyli poziom alkoholu :) Normalnie najlepsza zabawka :)
bylysmy na tej samej imprezie?;-):-p u nas tez najlepsza byla zabawa alkomatem

Athena termometr mam zwykly cyfrowy kupiony w aptece za grosze, temp mierze w pupci i zawzse dobrze pokazuje, mam tez do ucha ale ten to pokazuje co chce i nie ufam mu

mezowi kupuje perfum, pewnie malo orginalne ale wlasnie to potrzebuje a sam sobie nie kupi bo szkoda mu kasy
poza tym mam bony do douglasa;-)

reklama
Do góry