BButterFly
mamusia smerfusia
my po dosłownie kilku użyciach biedronkowych też mieliśmy odparzenia, po huggisach też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My testowałyśmy i dada i huggies, nic nie uczulało, ani nie podrażniało i moim zdaniem te pieluszki są bardzo porównywalne, jednak najlepsze dla nas są pampersy. Kasia a nad wielorazowymi się nie zastanawiałaś, te na pewno nie uczulą.
kochana to jest rozmiar i długość nogawek oj tak różnica między rozmiarami jest spora ale jak wejdę w duże 38 to humor lepszy(w: 28 i l:34)
mój Łukasz miał odparzenia po biedronkowych ale to były najcieplejsze dni lata
, wydaje mi się że słabiej chłoną.
W biedronce na pampersy Dada + puzzle drewniane gratis
ja takze tylko dada od poczatku,wg mnie bardzo chlonne i odparzen nie maJa uzywam biedronkowych od pierwszych dni i ani jednego odparzenia!!!Chłoną super może one tylko stworzone dla Gai
ja takze tylko dada od poczatku,wg mnie bardzo chlonne i odparzen nie ma
puzzelki z pampkami dostalam mc temu,ale wczoraj znowu byly
chusteczki dada tez sa fajne,no i tanszeDokładnie nie narzekam na nieNawet jakbym narzekała to bym zgrzeszyła
ale wielorazowe to nie tetraza leniwa jestem na tetrę
zgadzam sięchusteczki dada tez sa fajne,no i tansze