reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

adiva - no proszę, proszę - szybko zaczął :-D dopiero co nauczył się raczkować, stawać - znaczy stawać, raczkować ;-) - no brawo!!
twety - gratulacje i dla Twojego smyka ;-)
no naprawdę zdolne te nasze dzieciaki :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Wow Natalcia to mnie rozbroiła...ślicznie chodzi :) Brawo!!!
Adiva, twety brawo również dla waszych dzieciaczków!! :-D

U nas schodzenie z wersalki prawie opanowane;-)

Gratulujemy wszystkim maluchom nowych umiejetnosci i tez sie pochwalimy, ze
Kris potrafi sam, bez zadnej pomocy przejsc 3-4 kroczki :tak: :-) :-D

Niezłe zdolniachy z Waszych maluszków kochane:-)....!!!
Super !!! Moja Majeczka chodzić owszem , ale najlepiej jak mamusia za raczki oprowadza, no i odkąd stoi - siedzenie w ogóle przestało ją interesować, najlepiej nawet jeść na stojąco:-)

Moja córcia jeszcze nie chodzi jak wasze maluszki, ale pochwalę się bo jestem dumną z jej postępów. Bezproblemowo siada, wstaje w łóżeczku i pięknie raczkuje:tak::tak::tak: Zwykłe grzechotki poszły już dawno w kąt a furore robią zabawki edukacyjne lub samochody brata:-D

Fajnie chodzą te wasze skrzaty! Moja na razie przy mebelkach i sofie ale niekiedy puszcza się i sama stoi:tak: taka ostrożna jest!
nam neurolog odradził prowadzania jej za rączki, bo mała chodzi na paluszkach.. musi sobie po prostu sama radzić:-)
A tuli się do misiów tak słodko!! Mówi mama, tata, baba już świadomie jak nas widzi:tak: Da, koko, papa, potrafi naśladować jak robi krówka muuu, piesek, kotek ale tu "kici" jej podchodzi;-)

reklama
Do góry