reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Krzyś ładnie wyłacza dekodery, i celuje pilotem w tV
karmi chrupkami mamusię... i ma juz pierwsze kroczki samodzielne zaliczone

reklama
A mój synuś nie wiem jakim cudem wczoraj zrobił trzy kroczki sam.A to wszystko dzięki komórce byłam w szoku:szok:. Dzisiaj już za jedną rączkę chce chodzić a wcześniej się bała i zaraz na pupę siadał. :eek:
Dzieci są niesamowite:-p:-p:-p

Ola w końcu załapała "papa" - macha rączką i tak cichutko mówi papapa :-)
i jak ktoś się ją zapyta, gdzie jest Bozia to pokazuje paluszkiem na obrazek :-D
i potrafi już co raz dłużej utrzymać sie na nogach bez podtrzymywania czegokolwiek - tak fajnie łapie równowagę - bardzo często się puszcza i stoi sama jak się bawi przy takim stoliku :tak::-)

Karolka się puszcza, tylko że nie łapie równowagi jeszcze (bo niedawno dopiero zaczęła stawać sama ;-)) i leci do tyłu... małpa jedna się wogóle niczego nie boi :eek: wspina się gdzie może... tylko matka musi mieć oczy wkoło głowy i cały czas pilnować :sorry:
no i zalapała do czego sluży pchacz :-D oprócz niewątpliwych walorów z przodu, można się za pomocą niego poruszać ;-) tylko oczywiście znowu matka potrzebna, bo jak sie uwali na ten pchacz, to muszę jej o nogach przypominać, bo najpierw leci do przodu, a później dostawia nogi :-D:-D

Fifi nauczył się posyłac całuska i robic tuli tuli :)

a poza tym super stoi, ale jak się zorientuje ze niczego się nie trzyma do bęc na pupcie ;-)

reklama
Zdolne zdolne :-D:-D Karola zrobiła w ciągu niecałych dwóch tygodni takie postępy ruchowe, ze szok :szok::-D:-D i ciągle mi paluchem pokazuje wszystko, a jak jej nie dam tego co pokazje to się wkurza :-p:-D

Do góry