reklama
aniaj151
Fanka BB :)
A mój synuś nie wiem jakim cudem wczoraj zrobił trzy kroczki sam.A to wszystko dzięki komórce byłam w szoku. Dzisiaj już za jedną rączkę chce chodzić a wcześniej się bała i zaraz na pupę siadał.
Dzieci są niesamowite
Dzieci są niesamowite
mamjakty
styczniówka 2009
Ola w końcu załapała "papa" - macha rączką i tak cichutko mówi papapa :-)
i jak ktoś się ją zapyta, gdzie jest Bozia to pokazuje paluszkiem na obrazek
i potrafi już co raz dłużej utrzymać sie na nogach bez podtrzymywania czegokolwiek - tak fajnie łapie równowagę - bardzo często się puszcza i stoi sama jak się bawi przy takim stoliku :-)
i jak ktoś się ją zapyta, gdzie jest Bozia to pokazuje paluszkiem na obrazek
i potrafi już co raz dłużej utrzymać sie na nogach bez podtrzymywania czegokolwiek - tak fajnie łapie równowagę - bardzo często się puszcza i stoi sama jak się bawi przy takim stoliku :-)
BlackWizard
A Julka nie chce się puszczać za żadne skarby.
Za to nauczyła się w końcu bić brawo i teraz jak tylko mnie zobaczy to bije brawo
Za to nauczyła się w końcu bić brawo i teraz jak tylko mnie zobaczy to bije brawo
izkab
matka wariatka
Karolka się puszcza, tylko że nie łapie równowagi jeszcze (bo niedawno dopiero zaczęła stawać sama ;-)) i leci do tyłu... małpa jedna się wogóle niczego nie boi wspina się gdzie może... tylko matka musi mieć oczy wkoło głowy i cały czas pilnować
no i zalapała do czego sluży pchacz oprócz niewątpliwych walorów z przodu, można się za pomocą niego poruszać ;-) tylko oczywiście znowu matka potrzebna, bo jak sie uwali na ten pchacz, to muszę jej o nogach przypominać, bo najpierw leci do przodu, a później dostawia nogi
no i zalapała do czego sluży pchacz oprócz niewątpliwych walorów z przodu, można się za pomocą niego poruszać ;-) tylko oczywiście znowu matka potrzebna, bo jak sie uwali na ten pchacz, to muszę jej o nogach przypominać, bo najpierw leci do przodu, a później dostawia nogi
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
a my nauczyliśmy się "dawać" i "oddawać" zabawki.
Na razie do chodzenia samodzielnego daleko tylko wokól mebli, stołu itp. - choć dziś obchodzimy 11 m-cy
Na razie do chodzenia samodzielnego daleko tylko wokól mebli, stołu itp. - choć dziś obchodzimy 11 m-cy
klaudia011
Fifi nauczył się posyłac całuska i robic tuli tuli
a poza tym super stoi, ale jak się zorientuje ze niczego się nie trzyma do bęc na pupcie ;-)
a poza tym super stoi, ale jak się zorientuje ze niczego się nie trzyma do bęc na pupcie ;-)
reklama
Podziel się: