reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

reklama
Madzia gratujację My też chodzimy i kopiemy piłkę I Klusek w końcu załapał o co chodzi z buzi buzi tylko w jego wykonaniu jest takie "zębiaste":-)

Gratulacje dla Krzysia !!!!!

Piotrek amen robi :-D :-D :-D Nie wiem nawet kto go tego nauczył.....ale wygląda to cudnie :-)

dzieki laski ale do prawdziwego chodzenia to jeszcze troche nam brakuje wiecej na dupie niz na nogach ale zawsze kilka kroków zrobione..

niezle z amen musi wyglagac.. pamietam jak Jula sie modliła miała pół roku i swietnie jej wychodziło:) młody juz taki świety nie jest;-)

a od rana chodzi i mówi "zet":-)

Gratulacje dla Biegaczy:):)
Jacuś niestety nauczył się bić:-(nie wiem skąd, ale jak mu coś nie odpowiada to bije łapką, szczególnie po buzi, wtedy mówię "Oj nie wolno" przytrzymuję łapkę i staram się odwrócić uwagę. Nie mam innego pomysłu na to, no i gryzie...Niestety dostaje nam się szczególnie, jak wracamy z pracy, jakby chciał nas ukarać, że go zostawiamy, ale też jak na coś nie pozwolimy...Kurcze szybki ten bunt...a tu za bardzo nic tłumaczyć się nie da. Jak uda się kogoś ugryźć i krzyknie się auu!to On się hihra no ręce opadają:-(

Asia - nas Ola często bije, nie potrafię nauczyć jej żeby głaskała nas, tylko bije :-( ale ją to bawi, ona nie robi tego ze złości, tylko z radości właśnie :happy:

Brawa dla chodziarzy!!!!

Blanka przy pchaczu ładnie chodzi, za rączki też ale sama jak na razie przy meblach, kanapie. Choć czasami się zapomina i się puszcza. Blanka od dzisiaj mówi to to czyt. co to komicznie to wymawia.

reklama
Niestety moje dziecie też nas bije i śmieje się jak nie wiem;-) mówimy jej żeby nas głaskała to głaszcze a za chwilę bije znowu:tak:

Do góry