reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

reklama
Coś w tym jest bo młody mnie ostatnio ochrzanił...łazi przy wersalce potem idzie wzdłuż oparcia i jak mu sie kończy to mnie woła...No a ja za długo szłam i mi sie dostało opr :-D :-D

heheh Adiva mnie też sie nieraz obrywa:sorry2:Chyba sie naszym Brzdącom charakterki kształtują:shocked2:Buba mruczy coś czasem pod nosem,zmarszczy brwi jak jej tatuś i tupie nóżkami-aż strach podejść!Już widać,że będzie miała mój charakter zadziory.No cóż Koziorożec...

Princess masz racje, koziorozce czesto tupia nozkami. Sama do nich naleze:-p Ogarnia mnie blady strach, jak sobie uswiadomie, ze jest nas teraz w domu dwoje ;-)

a ja jeszcze się pochwalę :-) Ola ma taką prostą zabawkę - taki słupek na który nakłada się kółka różnego rozmiaru - i załapała jak się je zakłada :-) do tej pory tylko je zdejmowała w ten sposób, że wywalała słupek do góry nogami i kółka same spadały ;-)
no i potrafi kilka sekund utrzymać się na nogach bez podtrzymywania się czegokolwiek :tak:

u nas czołganie opanowane dom perfekcji. Bawimy się w zabawę czy Kacper pierwszy dopadnie kable czy ja jego a dostaje takiego przyśpieszenia jak widzi że po niego idę no i ogląda się czy daleko jestem i śmieje w głos. Charakterek to tez ma mały terrorysta, koziorożce to pieszczochy tak myślę on uwielbia się przytulać albo śmieje sie na głos jak go wącham (taka zabawa:laugh2:) uwielbia smyranie po głowie.

Karolka dzisiaj zaczęła podciągać sie i stawać przy wszystkim... straszne to, bo jej się nogi rozjeżdżają, ślizga się, cały czas muszę ją pilnować :baffled: stwierdziliśmy wczoraj, że raczej raczkować nie będzie, bo u nas wszędzie są panele drewniane i jest strasznie ślisko, w związku z czym czołganie się z prędkością światła jest łatwiejsze dla niej :sorry: siada z pozycji do raczkowania, więc chyba gdyby chciała raczkować, to już by to robiła :eek: a stawania nauczyla ją siostra, która położyla pilota na fotelu i pokazala jak się podciągnąć ;-)no i maluda załapala...

Black nie dawaj Juli ze szklanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo przezyjesz koszmar jak Ci ja ugryzie... przerobiłam to parę tygodni temu z Krzysiuniem

reklama
Do góry