reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

AKrzys tez sie puszcza albo stpi sam dosc długo jak sie go postawi.. wczoraj na wsi włazł na schody i od razu bramka zamontowana została...
i slicznie sam myje rączki- w sedesie;-)

A jak mowiłam ze nasze dzieci beda chodzic przed roczkiem to myslałyscie ze sciemniam -apropos kupna normalnych butów...

reklama
No to gratulacje dla Natalci !!!!!!!!!!!!!!!!! Super :-)

Piotrek też umie sam ustać przez kilka sekund...Za rączki umie już daaaawna chodzić,jeszcze zanim zaczął sie podnosić...ale za jedną jeszcze sie boi...Wiec niby chodzimy ale nie do końca...Może uda sie nam pochodzić koniec zimy początek wiosny...
On lubi rozłożyć rączki i ze stania komuś sie w ramiona rzucić....No i jednak sam siada tylko ja dupa jakoś to pominełam...taka zaaferowana byłam tym chodzeniem :-D

no to i ja się pochwalę że moje dziecie staneło w łóżeczku sama bez niczyjej pomocy :-D:-D:-D
cieszę sie niezmiernie bo myslałam ze ona strasznei zacofana ale widać potrzebowała troszkę więcej czasu na wzmocnienie mięśni :-):-):-) ooo tak sobie to tłumaczę hihihi

gratulacje dla wszystkich maluszków - za pierwsze osiągnięcia :tak:

My dreptamy koło mebli, wzdłuż łóżka. Co do chodzenia to się nie puszcza, ale zaczyna się puszczać stojąc i próbuje utrzymać równowagę. Wczoraj robię kolacje i obracam się gdzie jest dzidzi bo cisza jakaś straszna a ta mała mysza stoi sobie bez trzymanki (sam miał minę taką skupioną i patrzył na ziemię), ale jak mama krzyknęła z zachwytu ta było pac na pupę. :happy2:

Teletubisie nauczyły mojego dziecko machać Papa....ja nie umiałam, tatus nie umiał, nawet kuzynki nie dały rady...a jakieś zboczone pluszaki w jeden dzień go naumiały....kurde :dry:

Jejku Teletubisiami kataowali mnie moi siostrzeńcy (teraz już 11 letni) i mój synek!!! Aż boję się włączyć Niuńce!!!

a Kris puszcza sie juz podczas stania na jakies 2-3 sekundy i z pchaczem smiga po calym pokoju... pozatym robi "tuli tuli" z mama i wydaje odglos jak indianie z szeroko otwartymi ustami mowiac "aaaaaaaaaaaa" uderza otwartym wnetrzem dloni w usta :cool2:

W końcu się doczekalyśmy - na zdjęciu :-D
no i Karolka pokazuje już od jakiegoś czasu paluszkiem gdzie chce iść ;-)

Załączniki

• DPP_2637.jpg
    DPP_2637.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry