reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Anik, brawo !!!!!!!!! Wreszcie się doczekałaś. No, teraz to już Karolci nie dogonisz...
A my mamy nocnik, tzn. Natasia ma i raz posadziłam mata, to od razu zszedł . Ale dziwne mi się wydało, że tak powiem, siurek mu nie bardzo tam wchodzi, tak, jakby ten nocnik był tylko dla dziewczynki, boję się, by nie olał siebie lub podłogi przez to. Nie wiem, myślałam, że nocniki są dla obu płci równocześnie. A jak jest u Was?? Wiecie coś na ten temat???
A my mamy nocnik, tzn. Natasia ma i raz posadziłam mata, to od razu zszedł . Ale dziwne mi się wydało, że tak powiem, siurek mu nie bardzo tam wchodzi, tak, jakby ten nocnik był tylko dla dziewczynki, boję się, by nie olał siebie lub podłogi przez to. Nie wiem, myślałam, że nocniki są dla obu płci równocześnie. A jak jest u Was?? Wiecie coś na ten temat???
jak ja rozglądałam sie za nocnikami to własnie dla chłopców jest taka fajna wysuwana osłonka :-) jedne nocniczki to maja drugie nie...ja też mam zamiar kupic taki z osłonka bo Piotrek lubi sikać w górę
Anik Bravo dla Karolinki :-) :-) !!!!!
Anik Bravo dla Karolinki :-) :-) !!!!!
klaudia011
Fanka BB :)
Anik brawo dla Karolci to sie teraz zacznie hihiih
My nocnik mamy z FP z taką osłonką, taki niby kibelek...u nas się sprawdza Ok...Młody ładnie na nim siedzi...ze zwykłego od razu mi schodził... i zrozum tu dziecko heheh
My nocnik mamy z FP z taką osłonką, taki niby kibelek...u nas się sprawdza Ok...Młody ładnie na nim siedzi...ze zwykłego od razu mi schodził... i zrozum tu dziecko heheh
BlackWizard
Fanka BB :)
Jula zrobiła pierwszy raz siusiu do nocniczka
Ach i jeszcze jak dorwie jakąś szmatkę albo chusteczkę to zaczyna "myć" podłogę
Ach i jeszcze jak dorwie jakąś szmatkę albo chusteczkę to zaczyna "myć" podłogę
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: