reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

i płaczę co noc...

Majeczka u mnie już 5 miesiąc nic i też sie martwie moja gina przepisała mi clo i duphaston dokładnie tak jak tobie, może to ta sama lekarka , hi hi, w poprzednim miesiącu brałam duphaston i od owulacji nmiałam objawy ciązy jesli chodzi o clo to postanowiłam go mnie brać gdyż mam owulacje i skłonności do torbieli i myśle ze mi to ostro rozstroi hormony a poza tym moja gina nie zleciła mi żadnych badań i boje sie brać clo, zatem poprzestane na duphastonie tyle ze jeszcze ten mirsiąc sobie odpuszcze i dam szanse naturze bo wybieramy sie na sylwestra i nawet jesli nie zajdę w ciąze to nie bede tak mocno rozpacza, właśnie mijają moje dni płodne ale ja wiem że w ciąży nie jestem to takie przeczucia wewnętrzne, łapie mnie za to przeziębienie, w lutym wysyłam meza do lekarza zeby wiedzieć na czym stoimy i sama też zrobie wszystkie badamnia, jeśli chodzi o wiek to do 40 masz szanse i nie wiesz przecież czy nie bedziesz miała bliźniaczków lub trojaczków a szczególnie po clo, dlatego głowa do góry niektóre laski 6 lat caekały na dzidzi a teraz mają trójeczkę

reklama
saraaa
nic nie szkodzi. Mi mojego eks tez było szkoda, choć do końca nie wiem nadal czy o jego przypadłości wiedzieli tylko jego rodzice czy też i on sam. A co do dzieci- nigdy za nimi nie przepadał. Chciał żebyśmy mieli 'dla mnie'. A co do tego jaki mamy kontakt- jesteśmy przyjaciółmi, normalnie rozmawiamy i spotykamy sie. tak miało być...
Pozdrawiam

Emih masz racje widocznie tak miało być i dobrze ze jesteś szczesliwa, zasługujesz na to a twoje dziecko na taką mamę

Wiki ja bym mogła miec choćby pięcioraczki oby tylko Mieć

ja nie ja bym zwariowala z 5 ;D...ale 2 tak :)...jeszcze z pol roku i bedziemy sie starc o siostrzyczke dla kamilka albo i wiecej niz pol roki teraz juz czas niewazny wazne ze kiedys bedziemy sie starac jeszcze do 40 mam troche czasu ;D

Elżbietko podziwiam Cie za upór i podejście. Tak napewno jest i wiem to częściowo po sobie,że na początku człowiek płacze, jest bezradny, buntuje się a potem po prostu zaczyna wierzyć ,że Bóg wie kiedy nam dzieciątko zesłać i staje się ono prawdziwym, wyczekiwanym darem .............który się naprawdę mocno kocha i dla którego jest się w stanie wszystko poświęcić.

reklama
Do góry