reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

i płaczę co noc...

Wiki25 boje sie być wesoła bo wiem ze jak przyjdzie testowanie a potem okres to jestem i tak smutna wiec to poprostu łudzenie sie. teraz mam owulacje i jutro dzień najwyższej płodności ale wiem e nic z tego nie wyjdzie bo tylko o tym myśle i tak w kółko, a nie myśleć nie potrafie nic mnie nie cieszy

reklama
sara wiem co czujesz bo tez myslam tylko o tym ale jak choc na chwilke uda ci sie zapomniec to juz duzy plus...i jutro przytulanko albo odpuscie sobie ten cykl i tulcie sie kiedy sie tylko chcecie niemyslac o dzidzi wiem ze to ciezko ale moze sie uda sprobuj zrob przerwe odpocznij od mysli i sprobujcie w nowym roku :)

Dobranoć Wiki , skorzystam z waszych rad i nie bede sie smucić co do starań to raczej nie możemy sie powstrzymać, to u nas normalne, duża czestotliwość przytulanek, nawet jak sie nie straaliśmy, Dobranoc dziewsczynki ja też już ide spać i płakać w poduche

Saraaa - nojak bedziesz takim smutasem i nie zacznies inaczej spostrzegac swiata i bedziesz skupiac mysli na tym na czym nie powinnas to napewno w Twoim zyciu nic sie nie zmieni ...
czytal wszystko uwaznie i wiem ze sie starsz o dziecko ... wyjdzie Ci tzn. WAM - doczekasz sie .... zmien klimat z mezem .... wyjedz gdzies na jakis mily weekend ... do innych krajow jesli masz na to pieniazki - zapomnij o szalenczej walce o dziecko - kochaj sie i czerp z tego radosc a nie udreke "czy aby napewno bedzie dzidzia"

prosze Cie nie smuc sie to Ci nie pomoze - zacznij zyc - i raduj sie z tego co masz ....

wiem ze moze latwo mi mowic bo mam dziecko ale ja wiem co mowie - mam 2 siostry ktore sa blizniaczkami maja po 36 lat - pragna dzieci i meza - nie maja ani jednego ani drugiego - masz meza ciesz sie tym badz z nim - zyjcie razem ale nie pogrozaj sie tak ... to przeciez niejest koniec swiata ... chce napisac ze Twoja udreka moze wkoncu zmeczyc meza ... nie strac go - ale to dobrze ze rozmawiacie na wszytskie tematy ... to dobrze ze piszesz na forum - ale prosze Cie nie mysl ciagle o dzidiz ... bo tak juzu jest ze jak ktos czegos pragnie tego nie ma i na odwrot - jak ktos ma to nie docenia i nie chcialby miec ....

zdaje sobie tylko sprawe w jakiej sytuacj jestes - mam przyklad ukochanych siostr - ktore nie dosc ze sa same to nie maja dzieci ... przykro mi - ale ja wierzez ze kiedys sie doczekaja i ukochanego mezczyzny i dzieck a

a wszystko sie ulozy - wiecej wiary w siebie

caluje cie serdecznie cmok cmok

saraaa moje rady moze cie najmniej obchodza ale jesli bedziesz sie denerwowac to nic ci z tego nie wyjdzie musisz przestac o tym myslec i zaraz bedziesz miec fasoleczke tak jak ja
myslalam plakalam martwilam sie :)
a jak przestalam to cyk fik i juz jestem mama 3 miesiace

ote author=Sol link=topic=5316.msg301020#msg301020 date=1134587174]
może po prostu czasm zakończyć marny żywot, chociaż - za dobrze było by temu skór...lowi!!!

Sol przestań!!!!!

Sol nie wiem co przechodzisz ale ja tez nie mam latwo caly czas o cos klutnie
teraz mam obawy ze bede miec 2 dzidzie a jego to rybka

Wiem ze latwo jest powiedziec zeby sie nie denerwowac ale to i tak nam nic nie da :)

Sol kochana wiem jak bardzo ważne jest wsparcie , ja znalazłam je tak naprawde dopiero w mężu, wiem że jeśli sie mocno kocha to milość sprawi że bedzie lepiej miedzy wami a jeśli nie bbedzie to znaczy żenie było warto, Nie moiżesz myśleć o tymże lepiej zakończyć żywot bo to nacenniejsze co masz i co musisz doceniać, wiec popłacz sobie lepiej, wykrzycz sie pobij kilka talerzy a napewno jutro bedzie lepiej, bo co nas nie zabije to napewno wzmocni

reklama
Tuśka dzieki za słowa pociechy, jak wcześniej napisałam po tych kiepskich przychodzą lepsze dni i dziś jest ten lepszy
Kociak oczywiście że mnie obchodzisz i naprawde jestem szcześliwa że i ja was obchodze na forum nawet nie wiesz jak mi oczki zabłysły jak zobaczyłam wasze wiadomości przed chwilą

Do góry