reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam!!

Nie bylo mnie troche bo w weekend konczylismy mieszkanko. Nareszcie mamy juz wszytsko zrobione teraz tylko jakies dodatki, ale z tym sie nie spieszy. Niestety przez te mieszkanie musielismy odmowic sobie wakacji :-( Mieszkanie wypompowalo nas.

Na dworze taka pogoda ze szkoda gadac moj Kuba ma wakacje a caly czas w domu siedzimy bo ciagle pada. Od czwartku ma byc ladnie obby sie sprawdzila pogoda.

reklama
Z Tymkiem to dziwne jest kuleje na lewa nozke jak staruszek .Jak sie rozrusza to idzie normalnie ale jak posiedzi i wstanie to kuleje.No ale i tak jest lepiej niz wczoraj jak wogole nie mogl chodzic.Lekarz mowi ze to moglo byc zapalenie stawu albo boli go bioderko albo przyczyny neurologiczne .narazie usg bioderek.dobrej nocy kobitki:-)

Dzien dobry po malej nieobecnosci...:tak::baffled: ale u nas przedwczoraj byla taka burza ze nawet KPN nie wiedzial gdzie ich trafilo i nie mielismy internetu...mam nadzieje ze juz naprawili tak jak ma byc i nie zniknnie znowu:eek:.

Nana daj znac jak poszlo... i co powiedzieli...zycze malemu polepszenia i zeby biedak nie cierpial...:sorry:

Ania a mi się ten link nie otwiera :confused: dziwne :D Nieeeee butki były z new look to angielska sieć i mają parę sklepów w nl i sprzedaż online. ale link może nie pojawił się bo wyslalam z wersji mobilnej tej strony ups ale wyslalam Ci na maila link do butkow bo co nie robię z telefonu to otwiera mi się wersja.mobilna dla komórek.

reklama
Do góry