reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Ja zaczęłam używać śniliaków nie dawno. A moja koleżanka dawała Małemu od miesiąca bo się tak ślinił i chodzi w nim do dziś hehehe. a ma już rok :) Kupić możecie - prędzej czy później się pewnie przyda ;)

raczej też odradzam śliniak dla maleństwa, które tylko mleko pije.... My śliniaka zaczeliśmy używać przy pierwszych jedzonkach stałych, a teraz to czesto bez śliniaka, bo te szeleszczące ceratkowe to za bardzo Tymka interesują i podczas jedzenia ciągle je gniecie w łapkach i do buzi bierze, te materiałowe są ok, tylko się zaraz brudzą i do prania..., mam też kilka pieluszek tetrowych, które przeznaczone są do posiłków(biorę pod uwagę że się nie dopiorą).A jak się strasznie ślinił to zmieniałam bluzki mu po prostu.

Ja zakladalam sliniaczek jak juz jadly moje dziewczyny pokarmy stale czyli kolo 7 miesiaca.Wlasnie smaze nalesniki z serem mam ich 40 szt. Dziewczynki juz pojadly i odpoczywaja. A co do szkoly to Amelka nie chce wracac do domu, zostaje na pauzie i chce zostawac tez po szkole, ostatnio powiedziala mi ze jej zyczeniem jest zebym znalazla prace to ona bedzie mogla zostawac. A Jagodka to wiadomo jeszcze maluszek tulic do mamy sie lubi ale do przedszkola chodzi chetnie.

Ostatnia edycja:
śliniaki przy Piotrku nie przy Ali dużo-ulewała po jedzeniu cycka więc zeby jej nie przebierać za kazdym razem miała podkładaną pieluszkę i na nią śliniak (jak dla mnie najlepszy duży na rzepy bawełniany z ceratka od spodu)

hejka...ja juz jestem.. dovzytac was nie sposob:-Da do tego cos mi forum szwankuje i sie wiesza...:baffled:

Sylwio witaj... fajnie ze znowu nowa "twarz"u nas...:tak:;-)

Sylwia witam na forum,rozgosc sie:tak:
Madziula ;Ayni ja tak jak dziewczyny zaczelam uzywac jak jadl juz marchewe itp:tak:Dla takiego maluszka lepsza pileuszka:tak::-D

My dzis zrobilismy sobie drzemke od 1,5 godz:tak:

reklama
Do góry