Robale
Fanka BB :)
Astrid cudnie by było, ale jeszcze mam ponad tydzień do @, także wiesz jak to jest, nie nastawiam się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez pojde na przeszpiegi, a co ;pASTRID zajzalam na twojego bloga i widze ze piekny brzusio masz ,wyraznie urosl:-)
Kurcze juz myslalam, ze nie chcesz do nas zagladac tez te niesnaski wieczne , mam nadzieje, ze to nie to Napisz chociaz czasem jak sie czujesz, mam nadzieje, ze wroci szybko energia do zycia i pisaniaBry ja juz po pracy
ktoś pisał że się mało udzielam ostatnio, to fakt. Nie mam chęci, ostatnio coś nie najlepiej się czuję, wiecznie mi się spać chce, dziś myślałam że nie wstanę z łóżka a w pracy to zasnę zwłaszcza w południe. Nie mogę na chleb patrzeć bo az mnie cofa, a co dopiero mam zjeść. a smażyłam jajka dziś to M się śmiał bo mówię że śmierdzi rybą smażoną, a jak zdjęłam to mi ciastem pachniało haha, ależ ja mam skojarzenia he he, także wybaczcie, ale nie mam sił, zjem coś i się położę.
Astrid cudnie by było, ale jeszcze mam ponad tydzień do @, także wiesz jak to jest, nie nastawiam się.
Witam!!!
Jakiś czas temu już "u Was" pisałam. Mój mąż pracuje w Holandii, w Goudzie.
Aktualnie szukamy mieszkania na wynajem i w lipcu mamy zamiar przenieść się wszyscy.
Mam do Was pytanie. Jakie są mniej więcej ceny mieszkań w okolicach Rotterdamu/Goudy/Alphen?
Przeglądamy sporo ogłoszeń, ale niestety umeblowane mieszkania są dla nas za drogie... Chyba, że wchodzę na stony jakiś drogich pośredniaków... ;-) jak najlepiej szukać mieszkania? Macie jakieś doświadczenia?