reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry!
ha dzis jestem pierwsza,,,,a wiec
7axe7 100 lat dla Misi,duzo zdrowka i prezentow.Buziaki!!!
birthday-graphic18.png

milego dnia dla pozostalych

reklama
7axe7: dla Misi ;-)
Roczek to magiczna data,
która uchyla przed tobą rąbek świata.
Już gaworzysz, biegasz, skaczesz,
już nawet coraz mniej płaczesz.
W tym magicznym dniu,
życzę ci krasnoludków siedmiu,
życzę ci cukierków bez liku,
i słonika w kapelusiku.

[FONT=Arial, Verdana, sans-serif]Zapomniałam wesołych świą[/FONT][FONT=Arial, Verdana, sans-serif]t [/FONT]:-)​

Dzien dobry...

Niunia_2008 bardzo podoba mi sie ta pościel z baldachimem. Mam nadzieje ze ona jest cały czas na allegro :) Bo chyba sie na nią skusze :)

POGODY DUCHA, ZDROWIA I RADOŚCI ORAZ WSZELKIEGO DOBRA Z OKAZJI ŚWIĄT WIELKANOCNYCH

Witajcie drogie Mamy:-D Udało mi się dopaść internet. Wczoraj wieczorem dotarliśmy do Krakowa, po 2 dniach w drodze. Janek zniósł to dość spokojnie, przez większość czasu spał....czasem się budził na cyca i znowu zasypiał. Robiliśmy postoje na karmienie i małą gimnastykę. W połowie trasy zrobiliśmy sobie nocleg w Dreźnie. Noc miałam kiepską, bo Janek budził się często niespokojny, ale dzisiaj już u teściów spał normalnie, budził się jedynie na jedzonko i zasypiał.

Udało nam się na trasie odwiedzić moją Babcię pod Opolem (Kluczbork). Dość wzruszający moment, bo widziała go po raz pierwszy, choć mam nadzieję, że nie jedyny.

Zaraz idziemy ze święconką, a potem mały spacerek. Popołudniu idziemy do moich rodziców.
Już się nie mogę doczekać spotkania ze znajomymi...i jak wpadnę do polskich sklepów:tak::-D

Iguana swietnie, dobrze, ze dotarliscie szczesliwie, ze podroz tez nie byla az taka meczaca :) Janka ululala pewnie ta cala podroz samochodem.

Dziewczyny, kto swietuje temu zycze pieknych swiat, kto nie swietuje, temu pieknego, dlugiego weekendu.

Uciekam ;*

reklama
Do góry