reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Sencilla to super ze tak spokojnie poszlo i masz juz to za soba :-) jak mowia do trzech razy sztuka :-D jak opisalas swoj porod to juz tak bardzo bym chciala tez to znowu przezyc...... az mam lzy w oczach ........
Nabierajcie sil dziewczyny :-)

dziewczyny ja tak zupełnie z innej beczki, czy dostane tutaj mąkę ziemniaczną? czy oni taką tu mają? jesli tak to poprosze o holenderska nazwe ;-)

bry...

Sencilla a czemu ty o tej godzinie nie spisz?:szok::-D porod widze bardzo podobny do mojego - mily pokoik, fajna obsluga - pompka :-p witaj w gronie mamusiek x trzy:-) - a nie mowilam ze z trzecim to juz luzik:rofl2:...
U nas dzis ten strajk a ja i tak musze isc do pracy z moimi bo dzis wypada mi dyzur u tego chlopaka ze stawrdnieniem rozsianym:tak: wiec musze zrobic co do mnie nalezy i...do domku...a potem mam w planach wielka gore prasowania od klientki do zrobienia na 20.00 wiec ...zmykam...:laugh2:

dziewczyny ja tak zupełnie z innej beczki, czy dostane tutaj mąkę ziemniaczną? czy oni taką tu mają? jesli tak to poprosze o holenderska nazwe ;-)
Hejka
ja kupuje zawsze taka
Honig_Aardappelzetmeel_200gr.jpg

A juz zdazylam podlogi powycierac,troszke ogarnelam domek pozniej mam zamiar tez troszke poprasowac bo sie nazbieralo a tu znowu pranie musze wlaczyc.milego dnia
U nas dzieci normalnie poszly dzis do szkoly.

Sencilla, to cieszę się, że tak szybko i sprawnie poszło. Ja też miałam takie samo znieczulenie, tą pompkę:tak: Niestety zabierają na końcówkę, choć pamiętam, że prosiłam położną aby mi jej nie odbierała...hehe:-D

Wlasnie teraz doczytalam,ze chodzilo o make ziemniaczana,a nie kukurydziana hehe.no ale nie spodziewajcie sie po mnie duzej lotnosci umyslu o 4 rano haha.niestety nie spalam cala noc, mam na razie malo pokarmu i malutka plakala z glodu...no nic,pewnie powoli sie rozrusza :)

SENCILLA no to avatarek juz nieaktualny:-) bardzo piekny porod mialas.Moja mama miala 2 ciezkie porody ,a mojego brata omal w karetce nie urodzila.

reklama
Sencilla super ze poród byl tak mily:tak: Jak bym chciala juz tez tulic malensto ...a tu jeszcze tyle trzeba czekac:baffled::happy: Odpoczywaj duzo ,pokarm na pewno przyjdzie:tak:

Do góry