reklama
Sencilla to super ze tak spokojnie poszlo i masz juz to za soba :-) jak mowia do trzech razy sztuka jak opisalas swoj porod to juz tak bardzo bym chciala tez to znowu przezyc...... az mam lzy w oczach ........
Nabierajcie sil dziewczyny :-)
Nabierajcie sil dziewczyny :-)
bry...
Sencilla a czemu ty o tej godzinie nie spisz? porod widze bardzo podobny do mojego - mily pokoik, fajna obsluga - pompka witaj w gronie mamusiek x trzy:-) - a nie mowilam ze z trzecim to juz luzik...
U nas dzis ten strajk a ja i tak musze isc do pracy z moimi bo dzis wypada mi dyzur u tego chlopaka ze stawrdnieniem rozsianym wiec musze zrobic co do mnie nalezy i...do domku...a potem mam w planach wielka gore prasowania od klientki do zrobienia na 20.00 wiec ...zmykam...
Sencilla a czemu ty o tej godzinie nie spisz? porod widze bardzo podobny do mojego - mily pokoik, fajna obsluga - pompka witaj w gronie mamusiek x trzy:-) - a nie mowilam ze z trzecim to juz luzik...
U nas dzis ten strajk a ja i tak musze isc do pracy z moimi bo dzis wypada mi dyzur u tego chlopaka ze stawrdnieniem rozsianym wiec musze zrobic co do mnie nalezy i...do domku...a potem mam w planach wielka gore prasowania od klientki do zrobienia na 20.00 wiec ...zmykam...
anp
mama Alexa
Hejkadziewczyny ja tak zupełnie z innej beczki, czy dostane tutaj mąkę ziemniaczną? czy oni taką tu mają? jesli tak to poprosze o holenderska nazwe ;-)
ja kupuje zawsze taka
A juz zdazylam podlogi powycierac,troszke ogarnelam domek pozniej mam zamiar tez troszke poprasowac bo sie nazbieralo a tu znowu pranie musze wlaczyc.milego dnia
U nas dzieci normalnie poszly dzis do szkoly.
Iguana_
Fanka BB :)
Sencilla, to cieszę się, że tak szybko i sprawnie poszło. Ja też miałam takie samo znieczulenie, tą pompkę Niestety zabierają na końcówkę, choć pamiętam, że prosiłam położną aby mi jej nie odbierała...hehe
Wlasnie teraz doczytalam,ze chodzilo o make ziemniaczana,a nie kukurydziana hehe.no ale nie spodziewajcie sie po mnie duzej lotnosci umyslu o 4 rano haha.niestety nie spalam cala noc, mam na razie malo pokarmu i malutka plakala z glodu...no nic,pewnie powoli sie rozrusza
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Sencilla super ze poród byl tak mily Jak bym chciala juz tez tulic malensto ...a tu jeszcze tyle trzeba czekac Odpoczywaj duzo ,pokarm na pewno przyjdzie