reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
A w Keukenhof bylam 2 lata temu osobiscie kwiaty mnie interesuja ale bylo naprawde suoer, w tym roku mamy plan zeby sie wybrac tam juz z 2 dzieciakow:-) bo mozna tam fajnie spedzic dzionek.

Ania mój Kuba kończy pracę o 15.30 a w domu jest już o 15.40 :) Dziś pobiłam samą siebie. 10km zrobione :)
Aneta śliczny synuś :) A buldożek francuski też prze fajny :) Fajna sprawa wychowywać dzieci przy piesku :)
Klaudia baaaaaaaaaardzo się ciesze, że mieszkanie jest wasze!!!!

Miłego weekendu dla Was :)

Ostatnia edycja:
Clauditka, gratuluję!:-D

7axe7, zazdroszczę Ci zapału do biegania. Ja miałam się zabrać za ćwiczenia od lutego, bo położna kazała mi odczeć z 3 miesiące po prodzie...bo mięśnie brzucha nie wróciły do dawnej pozycji. Czas minął, a ja jakoś nie mogę się zabrać za gimnastykę:sorry2:

Clauditka gratuluje mieszkanka, a widzisz cuda sie zdarzaja :tak:

Nana ja tak srednio 2 razy na mies przejezdzam prze Lisse do kosciola w Hillegom :tak: :tak:o do keukenhof to w tym roku podobno jest rok Szopenowski :tak:

Tymus prze slodki i ten uroczy usmiech:happy2: Ja bym odstawila truskawki i cytrusy:sorry2:
Aniu o tak czasem Miskowi sie buzia nie zamyka i zawsze ma swoje racje:baffled::tak:
Axe ladnie poszlas po bandzie z tymi km:-D:tak:
Anetka twój synek juz tez prawie dorosly;-):happy2:

Ostatnia edycja:
Ania mój Kuba kończy pracę o 15.30 a w domu jest już o 15.40 :) Dziś pobiłam samą siebie. 10km zrobione :)
Aneta śliczny synuś :) A buldożek francuski też prze fajny :) Fajna sprawa wychowywać dzieci przy piesku :)
Klaudia baaaaaaaaaardzo się ciesze, że mieszkanie jest wasze!!!!

Miłego weekendu dla Was :)

no Axe tak to rozumiem :-) ja tez bym biegala jakby moj M tak wracal...niestety od 6.30-19/20.00 moge tylko pomarzyc ze bedzie.... generalnie my obiad jadamy 19.30 wiec bieganie po nim mi sie wcale nie marzy hihi... poza tym do 9.00-15.00 jestem w pracy non stop w biegu i/... na tym chyba moje bieganie sie konczy:-D

Clauditka gratuluje !!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: / a mowilam ze cuda istanieja/:cool2:

Anetka, my tez sie wybieramy w tym roku :tak:
7axe7, gratuluje wytrwalosci! bieganko w takim zimnie.. no no...ja tez lubie sport, ale na pewno nie bieganie :-D uwielbiam plywac.

Oj dziewczyny ale macie tempo.Ja juz po pracy,szybki prysznic i tv--nareszcie weekend.
Clauditka gratulacje!!!Fajnie ze Wam sie udało!
Zdjecia dzieci sliczne!!!Zreszta wszystkie dzieci sa śliczne.

Moze jakas lampke wina dzis,,,,,,

reklama
Do góry