reklama
anetka880
Fanka BB :)
A w Keukenhof bylam 2 lata temu osobiscie kwiaty mnie interesuja ale bylo naprawde suoer, w tym roku mamy plan zeby sie wybrac tam juz z 2 dzieciakow:-) bo mozna tam fajnie spedzic dzionek.
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Ania mój Kuba kończy pracę o 15.30 a w domu jest już o 15.40 Dziś pobiłam samą siebie. 10km zrobione
Aneta śliczny synuś A buldożek francuski też prze fajny Fajna sprawa wychowywać dzieci przy piesku
Klaudia baaaaaaaaaardzo się ciesze, że mieszkanie jest wasze!!!!
Miłego weekendu dla Was
Aneta śliczny synuś A buldożek francuski też prze fajny Fajna sprawa wychowywać dzieci przy piesku
Miłego weekendu dla Was
Ostatnia edycja:
anetka880
No moj Kuba od urodzenia sie wychowuje ze zwierzetami a jak przestalismy mieszkac ze szwagrem ktory mial psa to zostalismy zmuszeni zeby kupic sobie wlasnego pieska :-)
Iguana_
Clauditka, gratuluję!
7axe7, zazdroszczę Ci zapału do biegania. Ja miałam się zabrać za ćwiczenia od lutego, bo położna kazała mi odczeć z 3 miesiące po prodzie...bo mięśnie brzucha nie wróciły do dawnej pozycji. Czas minął, a ja jakoś nie mogę się zabrać za gimnastykę
7axe7, zazdroszczę Ci zapału do biegania. Ja miałam się zabrać za ćwiczenia od lutego, bo położna kazała mi odczeć z 3 miesiące po prodzie...bo mięśnie brzucha nie wróciły do dawnej pozycji. Czas minął, a ja jakoś nie mogę się zabrać za gimnastykę
karola82_82
mama slicznego Michałka
Clauditka gratuluje mieszkanka, a widzisz cuda sie zdarzaja
Nana ja tak srednio 2 razy na mies przejezdzam prze Lisse do kosciola w Hillegom o do keukenhof to w tym roku podobno jest rok Szopenowski
Tymus prze slodki i ten uroczy usmiech Ja bym odstawila truskawki i cytrusy
Aniu o tak czasem Miskowi sie buzia nie zamyka i zawsze ma swoje racje
Axe ladnie poszlas po bandzie z tymi km
Anetka twój synek juz tez prawie dorosly;-)
Nana ja tak srednio 2 razy na mies przejezdzam prze Lisse do kosciola w Hillegom o do keukenhof to w tym roku podobno jest rok Szopenowski
Tymus prze slodki i ten uroczy usmiech Ja bym odstawila truskawki i cytrusy
Aniu o tak czasem Miskowi sie buzia nie zamyka i zawsze ma swoje racje
Axe ladnie poszlas po bandzie z tymi km
Anetka twój synek juz tez prawie dorosly;-)
Ostatnia edycja:
Ania mój Kuba kończy pracę o 15.30 a w domu jest już o 15.40 Dziś pobiłam samą siebie. 10km zrobione
Miłego weekendu dla Was
no Axe tak to rozumiem :-) ja tez bym biegala jakby moj M tak wracal...niestety od 6.30-19/20.00 moge tylko pomarzyc ze bedzie.... generalnie my obiad jadamy 19.30 wiec bieganie po nim mi sie wcale nie marzy hihi... poza tym do 9.00-15.00 jestem w pracy non stop w biegu i/... na tym chyba moje bieganie sie konczy
Clauditka gratuluje !!!!!!!!!!! / a mowilam ze cuda istanieja/
anp
mama Alexa
Oj dziewczyny ale macie tempo.Ja juz po pracy,szybki prysznic i tv--nareszcie weekend.
Clauditka gratulacje!!!Fajnie ze Wam sie udało!
Zdjecia dzieci sliczne!!!Zreszta wszystkie dzieci sa śliczne.
Moze jakas lampke wina dzis,,,,,,
Clauditka gratulacje!!!Fajnie ze Wam sie udało!
Zdjecia dzieci sliczne!!!Zreszta wszystkie dzieci sa śliczne.
Moze jakas lampke wina dzis,,,,,,
reklama