7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Witam Dziewczynki Jestem znowu. Rodzice byli dwie noce i jeden cały dzień... Szkoda, że tak krótko... Miśka cały dzień w rękach babci i dziadzia Standardowo duuużo smakołyków od Mamy Eh nie mogę się doczekać pobytu w Polsce W szoku jestem bo Miśka usnęła z dziadziem w ciągu dnia a przecież 2 miesiące się nie widzieli Ogólnie Mama stwierdziła, że bardzo się zmieniła i, że już nie jest Mała Ola Oprócz oczu i psitki to po mamie nie ma nic Buuuuu... hehehe
Powrót do rzeczywistościiiiii..............
ktoś się pytał o poduchę do karmienia ja mam cybuchę. I powiem Wam, że mi np w ciąży się bardzo przydała... tylko z Nią spałam bo brzuch i nogę miałam ciągle na niej do karmienia też fajna Teraz mi zatyka dziurę miedzy łóżkiem a ścianą ;P
aOLA podaj mi adres bo mam coś dla Twoich dzieciaczków i chcę Ci to wysłać a pewnie My dopiero się zobaczymy w maju bo Ty teraz gości będziesz miała
Powrót do rzeczywistościiiiii..............
ktoś się pytał o poduchę do karmienia ja mam cybuchę. I powiem Wam, że mi np w ciąży się bardzo przydała... tylko z Nią spałam bo brzuch i nogę miałam ciągle na niej do karmienia też fajna Teraz mi zatyka dziurę miedzy łóżkiem a ścianą ;P
aOLA podaj mi adres bo mam coś dla Twoich dzieciaczków i chcę Ci to wysłać a pewnie My dopiero się zobaczymy w maju bo Ty teraz gości będziesz miała