reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam Dziewczynki :) Jestem znowu. Rodzice byli dwie noce i jeden cały dzień... Szkoda, że tak krótko... :) Miśka cały dzień w rękach babci i dziadzia :) Standardowo duuużo smakołyków od Mamy :) Eh nie mogę się doczekać pobytu w Polsce :) W szoku jestem bo Miśka usnęła z dziadziem w ciągu dnia a przecież 2 miesiące się nie widzieli :) Ogólnie Mama stwierdziła, że bardzo się zmieniła i, że już nie jest Mała Ola :( Oprócz oczu i psitki to po mamie nie ma nic :( Buuuuu... :) hehehe ;)
Powrót do rzeczywistościiiiii.............. :)

ktoś się pytał o poduchę do karmienia :) ja mam cybuchę. I powiem Wam, że mi np w ciąży się bardzo przydała... tylko z Nią spałam bo brzuch i nogę miałam ciągle na niej :) do karmienia też fajna :) Teraz mi zatyka dziurę miedzy łóżkiem a ścianą ;P :)
aOLA podaj mi adres bo mam coś dla Twoich dzieciaczków i chcę Ci to wysłać :) a pewnie My dopiero się zobaczymy w maju bo Ty teraz gości będziesz miała :)

reklama
Dzien dobry!A ja juz wrocilam z jednej pracy!!!i mam dobry hum:-):-):-)or moj maz dostal nowa prace,teraz musi sie tylko z obecnej zwolnic-jak fajnie!!!!milego dnia dziewczyny

A ja miałam iść do sklepu ale mam takiego lenia, że chyba dziś nigdzie nie wyjdę............................. choć wiem, że pasowałoby wyjść z Miśką......
Iguana powodzenia ze sprzątaniem. Ja dziś odmawiam każdej pracy :p
ANp super ;) Ciesze się, że u Was się układa wszystko po Waszej myśli :)

Witam serdecznie.
Ja właściwie wczoraj posprzątałam cały dół i dziś oprócz obiadu czeka mnie tylko pranie.

Własnie miałam telefon z UWV Utrecht i umówili mnie na spotkanie z jakimś lekarzem, który ma stwierdzić czy mogę pracować czy nie. Tylko co mi z tego, jak tamta firma już mnie zwolniła, a brzuch mam już widoczny i nigdzie pracy nie dostanę...

Rozumiem dziewczyny, że jak głowa boli to trzeba na spokojnie do łóżka. Ale ja osobiście tak nie umiem. Nie mam bóli migrenowych i wcześniejsze położenie się spać nic mi nie daje. Ale współczuje Wam bardzo.

witam
anp gratki dla męża:)
ja też mam dziś lenia, łazanki na obiad zrobione, może się wezmę za jakieś sprzątanie, choć wszystko czyste:-D
pozdrowienia dla ciotek bb:)
DSC06797.jpg

7axe7 jak znajomi pojadę to mogę podjechac na kawkę Rodzice będą 1,5msc więc tez muszę od nich odpoczywać :-p a co masz fajnego :rofl2::rofl2::rofl2:

wreszcie posprzatałam w kuchni......3dni.......teraz duża łazienka ale nie chce mi się.....

Witam
My tez dzisiaj sprzatamy i wszystkie graty co do wyrzucenia sa to wywozimy na wysypisko. Moj M. jest dzisiaj w domu wiec obiad mam tez z glowy :-) szkoda tylko ze na dworze tak nieprzyjemnie :baffled:
Anp gratki dla was i powodzenia w owej pracy :tak:
Aniu czasami tez bym chciala umiec tak wczesnie wstawac :tak: wtedy dzien jakis dluzszy i wiecej mozna zrobic, a ja czasami zanim dojde do siebie to poludnie :sorry2:
ide dalej do porzadkow :rofl2:

reklama
Ale macie tempo :-)
Ja to mam lenia dzisiaj a w domu trzeba posprztac... Kuba juz w domu po szkole wiec nie mam w planach wychodzic juz z domu :) Ostatnie ciuszki dla dzidzi czekaja az je wyprasuje.

Do góry