reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

A ja mam dziś lenia a muszę iść góre sprzątać,mały już śpi,wiec chwilkę poklikam i idę.A co do napoju to mój Mąż też tego nie pije,,,
Widziałam że wczoraj pisałyście o urodzinach tak więc my obydwoje jesteśmy z mężem rogaczami,mój mąż ma również 30 grudnia urodzinki,chyba parę osób miało tego dnia.A ja w marcu dopiero.

reklama
Witam sie i ja

Ja lubie mleko ,chodz w ciazy go malo pije:sorry:

Axe jak rodzice?
Gosiu dobrze ,ze to juz za toba:sorry:

Michale k sie ladnie bawi ,a ja gulasz gotuje :tak:Dzis z plackami ziemniaczanymi ,a jutro z kasza:tak: Wczoraj upieklam karpatke tak mi sie jej chcialo ,a gdy byla gotowa patrzec na nia nie moglam:no: Ale dzis juz dwa kawalki zjadlamaz mnie zmulilo:laugh2:

Iguana Janek pewnie za tatą tęskni i dlatego tak się budzi:tak:, a na suche powietrze to ręcznik mokry na kaloryfer daj.

Co do tej soli morskiej to pamiętajcie żeby też non stop jej nie używać bo śluzówka się przyzwyczai i później będzie leniwa...

Witam serdecznie.
Ale macie tempo - jak tu zajrzałam o 7.oo rano to cisza byla jak makiem zasiał, a teraz już dwie strony naklikane ;-)
U mnie na szczęście wszyscy zdrowi, czego i wam wszystkim życzę.
Ja muszę się zabrać do pracy bo obiad czeka i w domu jak po tajfunie wygląda.
Ale mam dziś starszą córkę w domu (bo w szkole mają wolne) to się bierzemy za krokiety. Mama robi farsz, a córka piecze naleśniki :-D
Ja ostatnio mleka samego to tez bardzo mało, ale znajomy pracuje w firmie która produkuje jogurty więc z nabiałem jestem na bieżąco ;-)
Oprócz tego w moim jadłospisie królują pomidory, ogórki i papryka - nie wyobrażam sobie śniadania bez nich. Ciast nie piekę bo mnie "nie kręcą" w ciąży, ale lody mogę zjeść w każdej ilości. Ostatnio w sobotę budziłam męża o 3.oo w nocy żeby mi zrobił pucharek lodów :rofl2:
Ok, idę robić farsz do krokietów.
Będę później. Trzymajcie się ciepło

hej...my sie doczolgalismy dzisiaj do domu z jednym dzieckiem wiecej..:tak: Erni ma kolege ze szkoly wiec wyglupiaja sie u siebie w pokoju....
Nalesniki juz zjedzone :-) a zeberka sie dusza w piekarniku.... z kapustka dzis beda na obiad...
Sencilla o dziwo Victor ma sie dobrze -;-) chyba mu sie lewa noga dzis wstalo bo ... czuje sie normalnie... mam nadzieje ze to sie nie powtorzy:eek:
Co do mleka z czarodziejska mikstura ja uwielbiam:-D a moj M srednio 1 glowke czosnku dziennie zjada:-p i...niechoruje...

Poduszke do karmienia /rogal/ jeszcze mam = myslalam zeby ja sprzedac ale chyba sobie ja zostawie bo ...tak mi sie super na niej spi ze szok:-) a do karmienia jest po prosu boska - ksztaltuje sie pod dzieckiem jak chcesz wiec tez polecam!!!

Karola gulasz mniam, mniam...pewnie zrobie w piatek... teraz za mna chodza pierogi z truskawkami:cool2: jutro pomysle.......:tak:

A ja bylam dzisiaj w Baby Dump po ta poduszke ale niestety wszytsko wybrane bo promocje jutro podjade do Prenatal moze beda jakies.

Bylam dzisiaj u poloznej ale niczegos nowego sie nie dowiedzialam pozostalo tylko czekac. Miejmy nadzieje ze dlugo nie bede musiala.

reklama
AnnJ, tak wspomagamy się mokrym ręcznikiem na kaloryferze. Troche pomaga.

Na przeziębienie mam sprawdzony sposób: ciepła herbata z miodem, witamina C i Rutinoscorbin...a jak w gardle drapie to płuczę wodą z solą i zaraz mnie to stawia na nogi. Polecam:tak: Jak byłam mała na przeziębienie mama mi robiła gorące mleko ze zgniecionycm czosnkiem...okrrropność! :szok:

anp, ja na jutro mam zaplanowane porządki w domu. Znowu będę latać na miotle po mieszkaniu;-)

Ostatnia edycja:
Do góry