reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
kurczę. U mnie wczoraj było tak pięknie Miśka szczęśliwa bo był mega spacerek. A dziś widzę chmurę wielką. Ciekawe co z Niej będzie
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
clauditka nie ma problemu polecam się na przyszłość!
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czesc
A u nas nad ranem burza bylaTeraz sloneczko sie niesmialo przebija ,i deszcz co chwilke atakuje
Walizki wyciagniete i Misiek garnki pakuje do polski
Pare rysunkow zrobil i na jednym niby pisze "kochane babciu juz tu jestem Alu"
A u nas nad ranem burza bylaTeraz sloneczko sie niesmialo przebija ,i deszcz co chwilke atakuje
Walizki wyciagniete i Misiek garnki pakuje do polski
Pare rysunkow zrobil i na jednym niby pisze "kochane babciu juz tu jestem Alu"
anp
mama Alexa
u nas znów śnieg,ale 5 stopni na plusie,wiec spada i znika...:-(,a ja zaraz jade reszte prezentow kupic,bo dzis otwarte wszystko,,,,milego popoludnia!!
Iguana_
Fanka BB :)
U nas śniegu na razie nie widać. Jedynie do południa lało
U nas w bloku na klatce rozłożył ktoś choinkę, nie wiem czy już mówiłam. I sąsiedzi zawieszają na niej kartki z życzeniami od siebie dla pozostałych mieszkańców. Nie wiem czy to tylko u mnie w bloku, czy tutaj jest taki zwyczaj...ale strasznie to miłe. Dzisiaj i my zawiesiliśmy kartkę z życzeniami od nas
U nas w bloku na klatce rozłożył ktoś choinkę, nie wiem czy już mówiłam. I sąsiedzi zawieszają na niej kartki z życzeniami od siebie dla pozostałych mieszkańców. Nie wiem czy to tylko u mnie w bloku, czy tutaj jest taki zwyczaj...ale strasznie to miłe. Dzisiaj i my zawiesiliśmy kartkę z życzeniami od nas
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Fajna sprawa Ja byłam z Małą na spacerku i zmarzłam strasznie... Nie karmie już drugi dzień przez cały dzień. Cycki to mi zaraz wybuchną hahahahaha I cały czas się zastanawiam czy Mała nie jest głodna bez tego cyca... ale chyba nie jak nie jojda ;P
reklama