reklama
morgenrood
Fanka BB :)
a ja jeszcze dodam ze na autostradach robia tez tak ze jajkiem rzucaja w samochod, bron boze nie uzywajcie wtedy spryskiwacza bo cala szyba bedzie biala i bedziecie musieli sie zatrzymac a wtedy nie wiadomo co sie stanie....
Co to za news????
Co to za news????
anp
mama Alexa
to jaki ten news???ciaza??
Iguana_
Fanka BB :)
Sencilla, śliczne zdjęcia
No to czekamy na newsa!!!
Mąż dzisiaj na konferencji w Hadze, wraca jutro, Janek uśpiony. W domu cisza i spokój, wreszcie chwila dla mnie
anp, trzymam kciuki za Ciebie z tymi przecierami. Czytam akurat na ten temat. Tutaj znalazłam taki artykuł. Porady mamy jak nakłonić swoją pociechę do jedzenia:
Przepisy-dla-dzieci.pl - Jak przekonałam Oskara do jedzenia?
No to czekamy na newsa!!!
Mąż dzisiaj na konferencji w Hadze, wraca jutro, Janek uśpiony. W domu cisza i spokój, wreszcie chwila dla mnie
anp, trzymam kciuki za Ciebie z tymi przecierami. Czytam akurat na ten temat. Tutaj znalazłam taki artykuł. Porady mamy jak nakłonić swoją pociechę do jedzenia:
Przepisy-dla-dzieci.pl - Jak przekonałam Oskara do jedzenia?
Iguana, bardzo fajna strona! nasze coreczki tez nie naleza do najwiekszych zarlokow. POmaga to, ze zawsze jemy razem przy stole, kazdy posilek, nigdy im nie dajemy jesc w trakcie ogladania bajki itd., nie biegamy za nimi z jedzeniem-jesli maja na cos ochote, moga to zjesc, ale przy stole. Wydaje sie, ze wlasnie wtedy mniej zjedza, ale konsekwencja naprawde czyni cuda
za warzywami nie przepadaja, Marys zawsze mowi: Mamo, bede lubila warzywa, jak bede duza my bardzo duzo jemy warzyw, na razie wazne jest dla mnie to, ze one widza, ze to jest cos pysznego i ze my to jemy. wierze, ze z czasem sie przekonaja. lubia jedynie ogorki i fasolke szparagowa. no i oczywiscie ziemniaczki ;-). czasem kalafior i soczewice, ale musza byc zmielone w zupie
za warzywami nie przepadaja, Marys zawsze mowi: Mamo, bede lubila warzywa, jak bede duza my bardzo duzo jemy warzyw, na razie wazne jest dla mnie to, ze one widza, ze to jest cos pysznego i ze my to jemy. wierze, ze z czasem sie przekonaja. lubia jedynie ogorki i fasolke szparagowa. no i oczywiscie ziemniaczki ;-). czasem kalafior i soczewice, ale musza byc zmielone w zupie
Ostatnia edycja:
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
po co zaczynać jak nie ma się w planie zakończyć...
reklama
7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Iguana rzeczywiście super strona fajne artykułu i wogóle wogóle.. może się dowiem jak oduczyć od cyca hehe..
Sencilla strasznie mi się podoba to co napisałaś o dzieciach i ich jedzeniu. Rewelacja !!
Sencilla strasznie mi się podoba to co napisałaś o dzieciach i ich jedzeniu. Rewelacja !!