reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
a ja jeszcze dodam ze na autostradach robia tez tak ze jajkiem rzucaja w samochod, bron boze nie uzywajcie wtedy spryskiwacza bo cala szyba bedzie biala i bedziecie musieli sie zatrzymac a wtedy nie wiadomo co sie stanie....

Co to za news???? :nerd:

Sencilla, śliczne zdjęcia:tak:

No to czekamy na newsa!!!

Mąż dzisiaj na konferencji w Hadze, wraca jutro, Janek uśpiony. W domu cisza i spokój, wreszcie chwila dla mnie:tak:

anp, trzymam kciuki za Ciebie z tymi przecierami. Czytam akurat na ten temat. Tutaj znalazłam taki artykuł. Porady mamy jak nakłonić swoją pociechę do jedzenia:
Przepisy-dla-dzieci.pl - Jak przekonałam Oskara do jedzenia?

Iguana, bardzo fajna strona! nasze coreczki tez nie naleza do najwiekszych zarlokow. POmaga to, ze zawsze jemy razem przy stole, kazdy posilek, nigdy im nie dajemy jesc w trakcie ogladania bajki itd., nie biegamy za nimi z jedzeniem-jesli maja na cos ochote, moga to zjesc, ale przy stole. Wydaje sie, ze wlasnie wtedy mniej zjedza, ale konsekwencja naprawde czyni cuda :tak:
za warzywami nie przepadaja, Marys zawsze mowi: Mamo, bede lubila warzywa, jak bede duza :-D my bardzo duzo jemy warzyw, na razie wazne jest dla mnie to, ze one widza, ze to jest cos pysznego i ze my to jemy. wierze, ze z czasem sie przekonaja. lubia jedynie ogorki i fasolke szparagowa. no i oczywiscie ziemniaczki ;-). czasem kalafior i soczewice, ale musza byc zmielone w zupie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Iguana rzeczywiście super strona :) fajne artykułu i wogóle wogóle.. :) może się dowiem jak oduczyć od cyca hehe..

Sencilla strasznie mi się podoba to co napisałaś o dzieciach i ich jedzeniu. Rewelacja !! :)

Do góry