reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja tez juz polubila,no w sumie to mam ta jedna prace-3 godziny w tygodniu i szukam jeszcze paru,ano bo jezyk mi zanika,w domu po polsku i jak bylam ostatnio cos zalatwiac to sie jąkac zaczelam,heheh,brakuje mi tez kontaktu,dobrze ze morgenrood mieszka w tym samym miescie co ja ,czasami sobie pogadamy.no io dobrze ze Wy jestescie na forum!!!:-) hehhe wlasnie dodawalam zdjecia na facebook"a,znalazlam chwilke

reklama
anppo holendersku rozmawiasz czy po angielsku?

Mnie przeraża holenderski ale pomału uczę się słówek w domu.. Kupiłam książkę internetową z płytą... wiem, że to nie to samo ale zawsze to coś.. Jakby ktoś chciał to podać maila i wyślę :)

angielski spoko bo robiłam z samymi angolami kiedyś na budowie... Mam tylko nadzieję, że jeśli to będziemy i jak Mała pójdzie do szkoły to już będę znała język bo nie wyobrażam sobie sprawdzać jej zeszyty i ćwiczenia i nie rozumieć co tam piszę heh :)

po holendersku,po angielsku nigdy nie umialam,oczywiscie nie znam wszystkich slow ale radze sobie i zalatwiamy z mezem wszystko sami.czlowiek cale zycie sie uczy i mysle ze nigdy sie naprawde nie naucze holenerskiego na 100 %,oni sami nie umieja,tylko dialektami sie posluguja....

Secilla cudne zdjecia... dla reszty pozdrowienia...dzisiaj ze mnie powietrze uszlo...chyba juz naprawde potrzebuje tego urlopu... ;-) dobrze ze jutro ostatni dzien pracy - myjnia i... nic juz nie robie az do wyjazdu...lece sie wylozyc... blleeee..

Witam
Aniu masz racje wrzuc juz na luz :tak: na urlop trzeba wypoczetym jechac.
Sencilla sliczne zdjecia, ja mam we wtorek usg polowkowe i juz nie ume sie doczekac :-)
Wlasnie w mail'u dostalam jakies potwierdzenie ze zglosilam sie na kurs SVH (Sociale Hygiëne) a ja o niczym nie wiem :szok::szok::szok: cos podejrzewam ze z roboty zrobili mi niespodzianke, a ja wogole nie wiem o co tam biega :baffled:
Moja dziecina wlasnie sie budzi wiec idziemy jesc, znowu dlugi wieczor :dry:

Dobry wieczór:)
Wieki mnie nie było...
U mnie zapaszki świąteczne...
Powiedzialabym Wam news'a, ale nie chce zostać uduszona, wiec muszę siedzieć cicho :)

reklama
Do góry