reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzięki dziewczyny
no właśnie tylko 3 miesiące tu mieszkamy i znowu zmiany, sencilla dzięki ale najpierw mąż idzie w środe o rozmowe jakby coś nie wyszło dam znać:)tam gdzie miałby pracować wcześniej mieszkaliśmy,ale teraz ten właściciel ma już wszystko zajęte, a to mała miejscowość i trudno coś znaleźć.Ale staram się być dobrej myśli.

ania haven krewetki? kurde nigdy jeszcze nie jadłam :)
anna a jak tam Tymek?śpi ładnie, grzeczny jest?

reklama
Mój Tymek...hmm czy grzeczny...
W dzien spi jak aniolek i sie czasami rozglada po swiecie, ale w nocy daje o sobie mocno znac, zauwazylam ze magiczna moc ma lozko moje i mojego meza albo branie na rece i usypianie na raczkach. Jak chce jesc to nie placze tylko sie drze!!!
Ale dbre jest ze lubi sie pluskac w wanience;))) Dobrze ze uzywan Oilatum bo po wyjeciu z wanny jest niezadowolony mocno i nie da sie nawet kremem posmarowac.
Mysle ze jak zacznie odrozniac dzien od nocy to bedzie lepiej.
A teraz wlasnie jest wykapany, najedzony, przebrany i spi ladnie, do 23 mam spokoj.

dzięki dziewczyny
no właśnie tylko 3 miesiące tu mieszkamy i znowu zmiany, sencilla dzięki ale najpierw mąż idzie w środe o rozmowe jakby coś nie wyszło dam znać:)tam gdzie miałby pracować wcześniej mieszkaliśmy,ale teraz ten właściciel ma już wszystko zajęte, a to mała miejscowość i trudno coś znaleźć.Ale staram się być dobrej myśli.

ania haven krewetki? kurde nigdy jeszcze nie jadłam :)
anna a jak tam Tymek?śpi ładnie, grzeczny jest?

MUSISZ koniecznie sprobowac!!! pycha!:-D
Slodkich snow Tymkowi...:tak:

anp, udanej podróży i wypoczynku w Polsce:-D

Ania
, mam nadzieję że Tymuś już niedługo przestawi sobie noc z dniem.

clauditka, po części chyba wiem jak się czujesz, heh. Na prawdę współczuję i trzymam kciuki. Ja jak słysze słowo PREZPROWADZKA to mnie mdli. Najpierw przeprowadzaliśmy się z Polski...ja w ciąży, musiałam pakować wszystko w Polsce sama.... a w między czasie mąż się tutaj kilka razy przeprowadzał. Potem tutaj w czerwcu, z dnia na dzień prawie kazali się nam przeprowadzać, 3 dni na spakowanie...ja z dość sporym wtedy już brzuszkiem... No i teraz w maju jednak musimy na nowo to przechodzić, z Amsterdamu do Hagi...bo kończy się kontrakt na to mieszkanie i kończy się kontrakt na uczelni mężowi.

Byliśmy dzisiaj z Jankiem w CB, waga 5675 gram i 61 cm, czyli wszystko świetnie. Dostał biduś szczepionkę, troszke się upłakał, aż było mi przykro słuchać tego żałosnego płaczu:-( Resztę dnia był troszke marudny, senny. Jak na razie bez większych komplikacji.

Hej Wam my jeszcze w Nl ale dzis o 20 po kaszce wyruszamy.Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze urlop bedzie udany.
Clauditka przykro mi,ale dacie rade,bede 3mac kciuki.
Iguana jak maluszek po szczepionce,jak nocka??
AnnaJ007 jeszcze pare dni i sie unormuje Tymkowi.Ja tez tak na poczatku mialam.

milego dnia!!! ja ide sie pakowac zaraz

Anp szerokiej drogi...i wypoczywaj!
Ja w CB bylam w czwartek Victor wazy 13620g i wzrostu ma 81,5cm :-) chociaz ciuszki nosi 92 bo wrozm.86 ma za krotkie rekawy:-D.. tez dostlismy 2 x szczepionke w dwie raczki i ... bedziemy to odchorowywac za tydzien - tak pani powiedziala... ale za to do 2-go roku zycia mamy spokoj z CB:cool2:

jA WAM ZYCZE UDANEGO WIECZORKU DZISIAJ!:tak:

aniahaven, oj to biduś też. Janek dostał też 2 szczepionki w obie nóżki. Położyliśmy go spać wczoraj wcześniej niż zwykle, bo taki marudny, senny był, pocierał oczka i dość szybko usnął. Nocka minęła spokojnie, budził się na karmienie i szybko zasypiał. Nawet jadł ładnie, a dzisiaj też wszystko dobrze. Troche śpi więcej, ale możliwe, że to bardziej wina pogody.

Co do rozmiarów, to z Jankiem też nie zawsze się uda utrafić. Nosi teraz rozmiar 62, ale jak kupię dresik, to spodenki są ok, ale góra musi być ciutkę większa, bo na brzuszku się ciężko dopina:-D

anp, szerokiej drogi:-)

Witam dziewczyny:-)
Nie zagladam do was bo mam mame i musze sie nia nacieszyc a juz w srode lecimy razem do PL jupiiiiiii:-)
Nadrobie was jak przyjade wiec nie piszcie za duzo ;-):-p
Anp udanej podrozy
Do zobaczenia

reklama
Witam dziewczyny:-)
Nie zagladam do was bo mam mame i musze sie nia nacieszyc a juz w srode lecimy razem do PL jupiiiiiii:-)
Nadrobie was jak przyjade wiec nie piszcie za duzo ;-):-p
Anp udanej podrozy
Do zobaczenia

Gosienko no naciesz sie naciesz - i milych chwil w pl....:tak: a ty juz do swiat zostajesz?:rofl2:
My juz po sniadanku, kawka sie robi...to i was zapraszam na nia...

Do góry