reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniu zaje..fajne!!!!Masz kobitko talent!!!A dzieciaczki wygladaja jakby super.za rok tez sprobuje,.bo kiedys robilam juz sama na swieta ale jak jeszcze Alexa nie bylo i one byly bez zdjec.:happy:

reklama
Ania, wow!!! Ale Ci super kartki wyszły:-) Ja też coś ostatnio dłubałam nad jedną fotką Janka i oto efekt:

Miko%u00252525C5%252582aj2.jpg

Morgenrood,mam pytanie gdzie można dostać taką zabawkę jak na zdjęciu? Chodzi mi o taki łuk z wiszącymi zabawkami i matę. Kładzie się dzidzię pod nim, aby mogła się bawić. Obeszłam kilka sklepów z zabawkami i wszędzie są takie łuki, ale rozbudowane o elementy grające i wtedy strasznie podnosi to cenę.

witam
u nas dobrze, miałam przyjaciółkę na parę dni i dziś już odleciała do siebie.Przez dwa dni była mega mgła i nic nie mogliśmy pozwiedzać:(

annahaven zdrówka dla Ciebie i rzeczywiście kartki piękne!
carinio faktycznie nie wesoło, najgorszy to ten bałagan w domu będzie, ale jakoś dasz radę.
morgenrood bobaski przecudne!
anp mój to dalej nie umie z kubeczka pić, kupiłam mu niekapek z aventu a on jakoś go nie lubi, wygodny jest jak mama sama napoi:/

pozdrawiam mamuski!

Iguana nie wiem gdzie morgenrood kupila te mate,ale ja tez mam taka i kupilam w Intertoys za okolo39.99,z dwoma łukami na ktorych sa kolorowe zabawki,a jesli chcesz taka zebytylko polozyc maluszka na ziemi to w bloker ostatnio byla promocja za 29.99-te sa bez łuków,ale rownie fajne kolorowe i bardziej miekkie od tych z Intertoys.Jak jak ich szukałam to patrzylam tez na Marktplaats.nl - speelkleed baby kopen of verkopen - Vind speelkleed baby goedkoop op Marktplaats.nllbo w Prenatal http://www.prenatal.nl/shop/Speelgoed-Speelkleden.htm?id=cat5930127

a
kartka Jankowo-Mikolajowa super!:happy:

a oto moj :"Mikołajek"na kartce gotowej do wyslania
moze to troche szybko no ale rowniez Wam zycze Wesolych Swiat.....w grudniu bede zyczyla jeszcze raz!!!hehe

P1080087.jpg

Ostatnia edycja:
hej...

dzieki za komplementy....:-) wasze kartki tez piekne... ja uwazam taki pomysl za superowy prezent na swieta...

a co do tej maty ja mam do sprzedania taka ; za 20e jak ktos chce bo Viktor juz dawno nie uzywa,....

Załączniki

• DSCF7748.jpg
    DSCF7748.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 37
wszystkie karteczki super:tak::-)
chyba też musze wziąść się i coś wyprodukować ;-)

Iguana- mysle że takie maty są taniej w PL:tak: i zdecydowanie wiekszy wybor, może to być prezent dla Janka np na święta;-)

Carino- współczuje remontu w styczniu:sorry2: ale przyzwyczailam sie do tego że w NL wszystko holendrzy lubią robić na opak;-) a jak ci idzie twój biznes?

clauditka-a sprawdzałaś bidon ze słomką? albo takie miekkie dziubki niekapki podobne do smoczków. u nas avent niekapek sie także nie sprawdził.

sencilla- Ty to chyba zapomnialas że w ciąży jesteś, ciagle taka zalatana;-)

mamuski- od jakiegoś czasu odkryłam super peeping + balsam z BIELENDA arbuzowy, jak dla mnie bomba-skóra jak po nim rewelacyjna- tylko oczywiscie musze zamawiac na allegro:sorry2:

dobranoc;-)

Witam ]ponownie.
Dziewczyny czy kupię tutaj herbatkę wspomagającą laktację? Jeśli tak to proszę o nazwę i gdzie mogę kupić.
Dziękuję i Pozdrawiam.

Iguana- maty mam z PL (tiny love), z tego co wiem to tutaj te same troche drozsze. Uzywana Marktplaats.nl > Leuk speelkleed Tiny Love - Kinderen en Baby's - Speelgoed | Babyspeelgoed
One tez tam maja jakies muzyczki, ktore mozna wylaczyc. Jak bedziesz kupowac to wybierz taka ktora mozna wyprac bo wiadomo dzieci przy zabawie ulewaja itd bardzo polecam te maty bo dzieciaki moga swobodnie cwiczyc przemieszczanie sie, obracanie.

Kurcze tesciowa nie da rady dzis przyjsc, ciotka ma juz plany wiec do szkoly nie moge isc... moze to i dobrze ;):-D

Ostatnia edycja:
Carinio masz Gosie blisko siebie....ja troche dalej ale tez niedaleko wiec jak mozesz to zapraszam moze ci bedzie trpche lepiej,ja cie rozumiem bo do niedawnio mialam takie same mysli o powrocie siedzialam stale w domu z dziecmi ....ale teraz mam juz troche zajec wiec juz jest okey.A jezeli bardzo chcesz to mozemy sie kiedys umó☻wic razem choc we trzy i pogadac bo reszta mieszka troche daleko..
ja powoli szykuje sie do PL , robie liste dla J. zeby o niczym nie zapomnial..ha ha martwie sie troche ale chyba sobie poradzi??

Aniu gdzie robilas te kartki??? chyba sa stronki jakies prawda ?? mozesz cos podpowiedziec??

reklama
Carinio masz Gosie blisko siebie....ja troche dalej ale tez niedaleko wiec jak mozesz to zapraszam moze ci bedzie trpche lepiej,ja cie rozumiem bo do niedawnio mialam takie same mysli o powrocie siedzialam stale w domu z dziecmi ....ale teraz mam juz troche zajec wiec juz jest okey.A jezeli bardzo chcesz to mozemy sie kiedys umó☻wic razem choc we trzy i pogadac bo reszta mieszka troche daleko..
ja powoli szykuje sie do PL , robie liste dla J. zeby o niczym nie zapomnial..ha ha martwie sie troche ale chyba sobie poradzi??

Aniu gdzie robilas te kartki??? chyba sa stronki jakies prawda ?? mozesz cos podpowiedziec??

hej..ja juz po pracy....tez powoli sie pakuje z kalendarzem:tak: bo potem na huuura polowy nie mam i ...jeszcze ten stres ze czegos zapomne ...:nerd:

Kartki sa moje :tak:- zadnych stron:-p robilam im zdjecia kazdemu z osobna -potem polaczylam z programie Picasa jako kolaz, zdjecie drukowala HEMA a reszta mojego projektu....ozdobki kupilam osobno i wyklejalam, co roku inna metoda co roku inna kartka... lubie to i moglabym na zamowienia takie glupoty robic...hihi....:-D

Ja nadal ponawiam propozycje o macie :-D:-D:-D- prawie nieuzywana wyglada jak nowa, tylko 20e.... tak jak na martktplaats stoja...:tak:

Do góry