anp
mama Alexa
Aniu zaje..fajne!!!!Masz kobitko talent!!!A dzieciaczki wygladaja jakby super.za rok tez sprobuje,.bo kiedys robilam juz sama na swieta ale jak jeszcze Alexa nie bylo i one byly bez zdjec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carinio masz Gosie blisko siebie....ja troche dalej ale tez niedaleko wiec jak mozesz to zapraszam moze ci bedzie trpche lepiej,ja cie rozumiem bo do niedawnio mialam takie same mysli o powrocie siedzialam stale w domu z dziecmi ....ale teraz mam juz troche zajec wiec juz jest okey.A jezeli bardzo chcesz to mozemy sie kiedys umó☻wic razem choc we trzy i pogadac bo reszta mieszka troche daleko..
ja powoli szykuje sie do PL , robie liste dla J. zeby o niczym nie zapomnial..ha ha martwie sie troche ale chyba sobie poradzi??
Aniu gdzie robilas te kartki??? chyba sa stronki jakies prawda ?? mozesz cos podpowiedziec??